Kuvateksti

Radisson Blu Hotellit tukemaan SOS-Lapsikylän toimintaa

Radisson Hotel Group ja Radisson Blu Hotellit ovat solmineet maailmanlaajuisen yhteistyösopimuksen SOS Children's Villages -järjestön kanssa. Suomessa yhteistyö tarkoittaa mm. sitä, että jokaisella Radisson Blu Hotellilla on SOS-Lapsikylän kummikylä, jonka asukkaille järjestetään yllätyksiä ja elämyksiä.

18.12.2018

Yhteistyö Suomessa käynnistyy joulukuussa, jolloin jokainen hotelli järjestää jouluiloa oman kummikylänsä asukkaille. Myös Radisson Blu Hotellien asiakkaille tarjotaan monenlaisia mahdollisuuksia tukea SOS-Lapsikylän toimintaa Suomessa.

– Yhteistyö on osa Radisson Blu -ketjun vastuullisuustoimintaa, minkä tavoitteena on rakentaa kestävää ja suvaitsevaista yhteiskuntaa, jossa jokaisella olisi mahdollisimman hyvä asua ja elää, sanoo Radisson Blu Hotellien Brand Manager Mika Riuttanen.

Radisson Blu Grand Hotel Tammer Tampereella tarjoaa mahdollisuuden arjesta irtautumiseen jouluisen majoittumisen merkeissä. Radisson Blu Plaza Hotel Helsingissä kutsuu nuoria juhlaillalliselle.

– Meille on tulossa yhdeksänhenkinen perhe majoittumaan ja viettämään lähilomaa joulukuussa. Lisäksi keräämme joululahjoja 45 lapselle. Vuoden mittaan tulemme kutsumaan kummikylämme asukkaita vierailuille Grand Hotel Tammeriin ja nauttimaan jäätelöä tai kaakaota ja vaahtokarkkeja. Tulemme myös tarjoamaan TET-harjoittelumahdollisuuksia koululaisille, kertoo Radisson Blu Grand Hotel Tammerin hotellinjohtaja Jaana Kariskoski.

– Järjestämme omalle kummikylällemme – Espoon Matinkylän perheryhmäkodille – tapaillallisen, mihin sisältyy upea kattaus plaseerauksineen, tapa- ja etikettiluento sekä tietysti herkuttelu. Henkilökuntamme esittäytyy ja kerromme meidän alan ammateista sekä tutustumme hotellin tiloihin. Tilaisuuden tavoitteena on auttaa nuoria kotiutumaan ja kokemaan arvostusta. Ammattiesittelyiden tarkoituksena on myös saada näitä lapsia ja nuoria kiinnostumaan meidän alan töistä. Toivottavasti moni innostuu tulemaan meille työharjoitteluun ja kesätöihin, sanoo Radisson Blu Plaza Hotelin hotellinjohtaja Saija Gerpe.

– Olemme erittäin iloisia yhteistyöstä Suomen Radisson Blu Hotellien kanssa ja odotamme, että pääsemme yhdessä tuottamaan arvokkaita kokemuksia ja elämyksiä lapsikylien asukkaille, sanoo SOS Lapsikylän yritysyhteistyöpäällikkö Annemi Usva-Vänttinen.


Kuvat: S-Ryhmä

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.