Kuvateksti

Radisson Blu Hotel Oulu uudistuu

Ikoninen Radisson Blu Hotel Oulu uudistuu. Uudistushanke toteutetaan vuosien 2019-2020 aikana. Sen tavoitteena on vahvistaa hotellin asemaa kansainvälisesti vetovoimaisena ja kor-keatasoisena majoituselämysten tarjoajana sekä loisteliaana tapahtumahotellina.

2.4.2019

Matkailuala on kasvanut Suomessa voimakkaasti viime vuosina. Positiivinen kehitystrendi näkyy myös entistä monipuolisempien majoituspalveluiden kysynnässä.

- Tehtävänämme on luoda palveluita, joiden avulla Suomesta rakennetaan entistä houkuttelevampi matkailukohde. Radisson Blu Hotel Oulu on ulkomaisten vieraidemme pitkäaikainen suosikki, ja hotellin asiakastyytyväisyys onkin jo usean vuoden ollut pohjoismaisten Radisson Blu Hotellien paras", sanoo Radisson Blu Hotellien Suomen liiketoimintajohtaja Timo Vepsäläinen.

Radisson Blu Hotel Oululla on jo vuosikymmenien ajan ollut suuri merkitys kaupungissa. Sille on muodostunut erityinen paikka oululaisten sydämissä, ja se on tärkeä kumppani niin yksittäisten vieraiden kuin yritysten keskuudessa.

- Koko uudistushanke tähtää vieläkin vaikuttavampaan asiakaskokemukseen. Uudistunut hotelli tulee olemaan syy tulla kaupunkiin, ja josta oululaiset voivat olla ylpeitä. Oulussa on paljon kansainvälisestikin kiinnostavia ilmiöitä, ja niitä tuodaan osaksi hotellielämystä, kertoo Radisson Blu Hotel Oulun hotellinjohtaja Tarja Karvola.

Uudistuksen myötä suositusta tapahtumatalosta tulee entistäkin loisteliaampi ja monipuolisempi elämyskeskus.

- Kokous- ja tapahtumapuolella luomme uudenlaiset puitteet monille erilaisille tavoille kohdata ja viettää aikaa yhdessä sekä järjestää vaikuttavia tapahtumia, sanoo Tarja Karvola.

Hotelli toimii täysipainoisesti ja palvelee asiakkaita normaalisti aina uudistushankkeen alkamiseen asti. Hankkeen on suunniteltu käynnistyvän loppukesästä 2019. Henkilökuntaa, asiakkaita ja sidosryhmiä on informoitu hankkeen alkamisesta.

Lisätiedot:

Timo Vepsäläinen, Radisson Blu Hotellien Suomen maajohtaja ja SOK:n kansainvälisen hotelliliiketoiminnan liiketoimintajohtaja, Sokotel Oy, timo.vepsalainen@radissonblu.com, p. 050 401 2318

Tarja Karvola, hotellinjohtaja, Radisson Blu Hotel Oulu, tarja.karvola@radissonblu.com, p. 050 388 3309


Kuvat: S-Ryhmä

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.