Hope ry joulu 2020

Prisman asiakkaat lahjoittivat yli 6800 joululahjaa vähävaraisille lapsille

Prisman verkkokaupan ja Hope ry:n yhteistyössä järjestämä joululahjojen lahjoituskampanja vähävaraisille lapsiperheille onnistui yli odotusten. Korona-aikaan sopiva mahdollisuus tehdä lahjoituksia omalta kotisohvalta käsin sai asiakkailta innostuneen vastaanoton.

22.12.2020

Keräys järjestettiin tänä vuonna jo neljättä kertaa, ja se oli käynnissä 16.11.-13.12. Prisman verkkokaupassa lahjoitetut tilaukset toimitettiin asiakkaan valitsemaan Hope ry:n toimipisteeseen, jossa Hopen vapaaehtoiset jakoivat lahjat alueella asuville, vähävaraisille lapsiperheille. Joulun toivotuimpia paketteja päästiin jakamaan ennätysmäärä, tuhansille lapsille ja nuorille eri puolilla Suomea.

”Vajaan kuukauden aikana Prisman verkkokaupan asiakkaat tekivät huiman määrän, yli 2400 Hope ry:lle lahjoitettua tilausta. Koska monissa tilauksissa lahjoitettiin useampia tuotteita kerralla, asiakkaamme lahjoittivat yhteensä yli 6800 joululahjaa vähävaraisille lapsille ja nuorille”, iloitsee verkkokaupan myyntipäällikkö Mika Niemelä S-ryhmän marketkaupasta.

Tänä vuonna uutena vaihtoehtona mukana kampanjassa oli myös jouluherkkupaketteja, joihin oli koottu valikoima tuttuja, koko perheelle maistuvia jouluherkkuja. Näitä ruokakoreja lahjoitettiin kampanjan aikana noin 330 perheelle.

Kampanjasta saatu palaute oli Niemelän mukaan erittäin positiivista. Asiakkaat olivat erityisen ilahtuneita siitä, että lahjoittaminen onnistui helposti omalta kotisohvalta käsin. Myös mahdollisuudesta valita lahjoituspaikkakunta tuli paljon kiitosta.

"Kampanjan avulla olemme saaneet täyttää asiakasperheiden lasten toiveita ja viedä jouluiloa niihin perheisiin, joissa arki on äärimmäisen haastavaa. Sydämellinen kiitos keräyksen järjestäjälle ja aivan jokaiselle lahjoittajalle. Välittäminen ja yhdessä auttaminen on hienoin lahja, jonka voimme toiselle antaa", kiittelee Hope ry:n toiminnanjohtaja Eveliina Hostila

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.