Hope joulu 2021

Prisma.fi ja Hope ry tarjoavat jälleen mahdollisuuden lahjoittaa joululahjoja verkkokaupan kautta

Prisman verkkokaupassa tehdyt joululahjatilaukset toimitetaan Hope ry:n kautta vähävaraisille lapsiperheille asiakkaan valitsemalla paikkakunnalla. Viime vuonna Prisman asiakkaat lahjoittivat verkossa joululahjan yli 6800 lapselle ja nuorelle eri puolilla Suomea.

15.11.2021

Prisman verkkokauppa tekee yhteistyötä Hope – Yhdessä ja Yhteisesti ry:n kanssa nyt viidettä vuotta. Hope on suomalaisten äitien perustama järjestö, joka tukee vähävaraisia lapsia ja nuoria. Pääkaupunkiseudulta alkanut yhteistyö laajeni viime vuonna valtakunnalliseksi.

Asiakas voi valita 17 Hope ry:n toimipisteen joukosta, mille paikkakunnalle hänen lahjoituksensa kohdentuu. Lahjoituspaikkakunta valitaan Prisman verkkokaupassa ostosta viimeistellessä, toimitustapavalinnan yhteydessä. Hopen vapaaehtoiset toimittavat lahjat paikallisille apua tarvitseville lapsiperheille.

”Saimme viime vuonna asiakkailtamme paljon kiitosta siitä, että keräys laajeni valtakunnalliseksi ja saimme näin yhdessä luotua jouluiloa yhä useammalle lapselle ja nuorelle. Lahjoituksia tehtiinkin ennätysmäärä, yli 2400 Hope ry:lle lahjoitettua tilausta. Yhteensä lahjoja kertyi yli 6800, sillä monissa tilauksissa lahjoitettiin useampia tuotteita. Hope ry tekee tärkeää työtä vähävaraisten lasten ja nuorten tukemiseksi, ja olemme iloisia, että yhteistyön myötä asiakkaillamme on tänäkin vuonna mahdollisuus tehdä lahjoituksia helposti kotoa käsin”, sanoo S-ryhmän käyttötavarakaupan johtaja Virpi Viinikainen.

Joululahjakeräyksessä voi lahjoittaa minkä tahansa Prisman verkkokaupasta löytyvän tuotteen, ja samaan tilaukseen voi lisätä niin monta lahjaa kuin haluaa ja omaan budjettiin sopii. Lahjoitettavasta tilauksesta ei tule asiakkaan maksettavaksi toimituskuluja, vaan Prisma tarjoaa tuotteiden toimituksen Hope ry:n toimipisteeseen.

Aiempien vuosien tapaan Prisma.fi:stä löytyy myös Hope ry:n koostama toivelista, jolta voi poimia vinkkejä eri ikäisten lasten ja nuorten suosikkilahjoista, mikäli sopivan lahjan valitseminen tuntuu haastavalta. Listalta löytyy esimerkiksi lautapelejä, legoja ja muita leluja, kuulokkeita sekä hygieniatuotepakkauksia.

“Yhä useampi perhe on kaivannut apuamme tänä vuonna. Se tulee heijastumaan myös jouluun, sillä monissa perheissä lapsen tai nuoren joululahja ei todella ole itsestäänselvyys. Prisman verkkokaupan kampanjan avulla voimme tehdä yhdessä lasten toiveista totta ja välittää joulumieltä aivan konkreettisesti eteenpäin”, sanoo Hope ry:n toiminnanjohtaja Eveliina Hostila.

Joululahjatilauksia Hope ry:lle voi tehdä Prisma.fi:ssä 12.12.2021 asti. Näin kaikki lahjat ehditään jakaa saajilleen ennen jouluaattoa. Mahdolliset yli jääneet lahjat jaetaan lapsille ja nuorille syntymäpäivälahjoiksi seuraavan vuoden alussa.

Lisätietoa joululahjakeräyksestä Prisma.fi:ssä: https://www.prisma.fi/fi/prisma/hope


Kuvat: Hope ry

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.