Kuvateksti

Pirkanmaan Osuuskauppa avaa Marks & Spencer -myymälän Tampereelle

Pirkanmaan Osuuskauppa avaa uuden Marks & Spencer -myymälän Tampereen Sokos-tavarataloon tiistaina 28.4. klo 9.

27.4.2015

Marks & Spencerin Euroopan toiminnoista vastaava johtaja Francois Smeyers, SOK:n Marks & Spencer -ketjujohtaja Laura Ruuskanen ja Tampereen M&S-myymäläpäällikkö Anne Sarna avaavat uuden myymälän perinteisesti nauhan leikkauksella.

– Marks & Spencer on johtava brittiläinen brändi, jonka tuotteet kauden upeimmista mekoista herkullisiin skottilaisiin kekseihin tunnetaan erittäin korkeasta laadustaan. Ainutlaatuiset, huippulaadukkaat tuotteemme ovat jo hurmanneet suomalaiset asiakkaat, ja on hienoa päästä palvelemaan myös tamperelaisia uudessa myymälässämme, Marks & Spencerin Euroopan toiminnoista vastaava johtaja Francois Smeyers kertoo.

– Marks & Spencer tulee osaksi Pirkanmaan Osuuskaupan liiketoimintaa, jonka tavoitteena on tarjota palveluita ja etuja asiakasomistajille. Marks & Spencer täydentää hienosti Sokoksen valikoimaa ja tuo kansainvälisiä laatutuotteita kohtuuhintaan pirkanmaalaisten ulottuville, tuttuun tavarataloon, Pirkanmaan Osuuskaupan toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko kertoo. 

Tampereen Sokoksen toisen kerroksen, noin 2 000 m2, käsittävä myymälä on Marks & Spencerin neljäs Suomeen avattava myymälä. "Store in store" -konseptin mukaisesti toimivalla myymälällä on omat näyteikkunat, somisteet, sovitustilat sekä kassat. Myymälässä on laaja valikoima Marks & Spencerin erittäin laadukkaita ja tyylikkäitä tuotteita, kuten naisten ja miesten vaatteita, alusvaatteita, asusteita, jalkineita sekä pieni määrä kosmetiikkaa. Lisäksi valikoimaan kuuluu brittiläisiä herkkutuotteita kuten pikkuleipiä, hilloja, suklaata, marmeladia ja English Breakfast -teetä. 

Marks & Spencerin tämän kesän naisten mallistot yhdistävät modernia ja klassista tyyliä hienostuneesti ja vakuuttavasti. Sesongin trendejä ovat esimerkiksi 1970-luku ja denimin raikas käyttö erilaisissa asuissa, kuten haalareissa ja housuhameissa. Miesten muodissa puolestaan yhdistellään muodollista ja rentoa huolettomiksi tai hillityiksi kokonaisuuksiksi.

Avajaisten kunniaksi saat** 50 euron ostoksista 10 euron Marks & Spencer -lahjakortin. Etu on voimassa sunnuntaihin 3.5. asti**


Kuvat: S-Ryhmä

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.