Kuvateksti

Pieni pyörii ilman ranneketta

Linnanmäellä on ensi kesänä myynnissä vain yksi ranneke kaikenikäisille. Perheen pienimmät pääsevät kuitenkin kaikkiaan 11 laitteeseen ilmaiseksi ilakoimaan.

19.2.2013

Linnanmäen rannekeuudistuksen myötä pienet huvipuistovieraat voivat nauttia kaikkiaan 11 laitteen kyydistä veloituksetta. Maksuttomia laitteita ovat jo ennestään veloituksettoman Panoraaman lisäksi KotKot, Kuuputin, Merirosvolaiva, Miniautot, Muksupuksu, Pallokaruselli, Pienoiskaruselli, Pilotti, Rumpukaruselli ja Vankkuripyörä.

Linnanmäellä on kaudella 2013 myynnissä ainoastaan yksi ranneke, nimeltään Hupiranneke.  Hupiranneke on samanhintainen kaikille asiakkaille pituudesta tai iästä riippumatta. Uudistuksen myötä rannekkeet tulevat lipunmyyntipisteiden lisäksi myyntiin kioskeihin ja kahviloihin.

Laitteiden turvarajat säilyvät entisellään, mutta huvipuistovieraiden pituuden mittaus siirtyy laitteiden yhteyteen.

S-ryhmä on eräs Linnanmäen pääyhteistyökumppaneista, joten asiakasomistajat saavat huvipuistokaudella hankittua rannekkeet edullisemmin S-Etukortilla Prismoista ja Sokoksista. Kesän huvipuistokausi käynnistyy vapuksi eli 27.4.2013. Sisäänpääsy Lintsille on maksutonta.


Kuvat: S-Ryhmä

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.