Kuvateksti

Osallistu S-ryhmän Suomiloma-chattiin Twitterissä 21.9.

Pidätkö matkailusta? Reissaatko mieluummin kotimaassa ja vai etelän lämmössä? Entä pohditko koskaan matkustamisen ilmastovaikutuksia? Jaa kokemuksesi Suomiloma-chatissa, joka järjestetään S-ryhmän Twitter-tilillä kansainvälisenä nollapäästöpäivänä eli perjantaina 21.9. kello 11–11.30. Chat on osa S-ryhmän Iso juttu -ilmastokampanjaa.

13.9.2018

Chatin ensimmäinen kysymys on lämmittelyä. Jaa lyhyt tarina omasta unelmalomastasi Suomessa. Onko sellainen jo toteutunut vai vasta tulossa? Mitä se olisi? Onko unelmaloman aika jo pian, kun syyslomat alkavat?

K1: Kerro unelmalomasi Suomessa.

Toisessa kysymyksessä haetaan reissuideoita syys-Suomeen. Löytyykö maastamme kivoja kohteita pimeinä ja koleina aikoina? Pitääkö viimaa ja räntää lähteä pakoon ulkomaille? Laita jakoon parhaat syksyiset Suomiloma-vinkit!

K2: Mitä mielenkiintoista Suomesta löytyy myös marraskuussa?

Chatin viimeisen kysymyksen toivotaan herättävän ajatuksia myös matkailun ilmastovaikutuksista. Ovatko kaukomatkat silkkaa nautintoa vai aiheuttavatko lentopäästöt omantunnon kolkutusta? Etelässä on aina niin ihanaa – vai onko? Löytyisikö elämyksiä lähempääkin?

K3: Miten raaskin vaihtaa kaukomatkailun kotimaan lomailuun?

Vastaamisohjeet: Keskustelu etenee niin, että S-ryhmä tililtä tviitataan kysymykset, joihin chattiin osallistuvat vastaavat omilla tviiteillään. Kysymyksiä on kolme ja niistä jokainen esitetään vuorollaan yllä mainitussa järjestyksessä. Vastaa kysymykseen lisäämällä tviittisi alkuun kysymyksen numero eli esim. K1, sen perään vastaus ja vastauksen perään tagit #suomilomachat #isojuttu.

Ota tili @sryhma seurantaan Twitterissä. Tervetuloa chattailemaan perjantaina 21.9.2018 kello 11–11.30! '

Lue lisää Iso juttu -ilmastokampanjasta.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.