NYX meikkisarja

NYX menestysmerkki Sokokselle ja Emotioneihin

Kalifornian Los Angelesissa syntynyt luova ja värikäs, monimuotoinen ja urbaani kosmetiikkamerkki NYX on saapunut Suomeen.

12.4.2016

Korealaissyntyinen Toni Ko perusti vuonna 1999 ammattilaisten meikkimerkin, huomatessaan puutteen kalliiden merkkien ja massabrändien välissä. Hänen ideansa oli lanseerata kaikille saatavissa oleva, runsaasti pigmenttiä sisältävä ja ammattimainen meikkisarja.

Nykyään NYX on yksi maailman nopeimmiten kasvavista brändeistä. NYX-tuotteet ovat huippulaatuisia ja hintataso on erittäin houkutteleva. Korkealaatuista sarjaa käyttävät sekä meikkitaiteilijat että meikkien suurkuluttajat. Tuotteita kehitetään kuluttajia kuuntelemalla ja käyttäjien tarpeiden mukaan. Merkin vahvuuksia ovat huulituotteet, rajauskynät, luomiväripaletit ja erikoistuotteet, kuten meikin pohjustukset.


Kuvat: S-Ryhmä

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.