Osuuskauppa Arinan henkilöstöä mukana Pidä huolta -kampanjassa

Nuorten hyvinvointi koskettaa s-ryhmäläisiä: ”Viemme ilolla ja ylpeydellä Pidä huolta -viestiä eteenpäin”

S-ryhmän osuuskaupat eri puolilla Suomea ovat vahvasti mukana Pidä huolta -kampanjassa. Osuuskauppa Arinassa huoli pohjoisen nuorista on yhteinen, ja myös henkilöstö on innostunut viemään Pidä huolta -viestiä eteenpäin omissa verkostoissaan. – Tuntuu upealta tehdä yhdessä hyvää omien suosikkiartistien kanssa, Arinassa työskentelevät Virpi, Maria ja Mia (kuvassa) iloitsevat.

22.9.2021

– Aihe on mitä ajankohtaisin ja tavattoman tärkeä. Nuoret ja heidän hyvinvointinsa koskettavat meitä kaikkia. Kun vuosi sitten keskustelimme arinalaisten kesken hyväntekeväisyyskohteista, lapset ja nuoret nousivat vahvimmin esille. Pidä huolta -kampanja on kuin vastaus toiveisiimme. Hienoa, että työnantajamme on ottanut haasteen vahvasti vastaan, vastaanottovirkailija Mia Ailunka Rovaniemen Original Sokos Hotel Vaakunasta, myyjä Maria Kallatsa Rovaniemen Kodin Terrasta ja myyjä Virpi Karjalainen Rovaniemen Prismasta iloitsevat.

Kolmikko sai kampanjasta hyvät ensifiilikset ja laittoi heti somen laulamaan hyvän asian puolesta.

–Uskomme, että mukaan on helppo tsempata sekä työkavereita että asiakkaita. Huippuartistien esittämä Pidä huolta -biisi sopii upeasti juuri tähän kampanjaan. Biisin kuuntelukin kasvattaa yhteistä pottia, he muistuttavat.

Apua ja tukea entistä nopeammin

Maria, Mia ja Virpi ovat huomanneet omassa arjessaan, kuinka kovilla varsinkin kouluikäiset nuoret ovat korona-aikana olleet.

– Some ja viestittely eivät korvaa kasvokkain tapaamisia ja yhdessä tekemistä. Yksinäisyyden tunne heijastuu väistämättä nuoriin ja lisää pahaa oloa. Täällä Lapissa apua mielen oireiluun voi joutua jonottamaan puolikin vuotta, joka on aivan liikaa, he toteavat.

He ovat myös huomanneet, kuinka työstä on tullut poikkeusaikana entistäkin tärkeämpää sosiaalisen kanssakäymisen kannalta kaikenikäisille.

– On ollut kiva seurata, kuinka esimerkiksi kesätöissä olleet nuoret tutustuivat ja viihtyivät yhdessä vapaa-ajallakin.

Pidä huolta & pohjoisen puolta!

Osuuskaupat eri puolilla Suomea ovat lähteneet mukaan Pidä huolta -kampanjaan. Osuuskauppa Arina lahjoittaa keräykseen 50 000 euroa.

– Suuri osa asiakasomistajistamme on pohjoissuomalaisia lapsiperheitä ja työllistämme paljon paikallisia nuoria. Haluamme osaltamme olla edistämässä lasten ja nuorten hyvinvointia, Osuuskauppa Arinan vastuullisuus- ja viestintäjohtaja Pasi Ruuskanen summaa.

Kolmestatuhannesta arinalaisesta yli neljännes on alle 25-vuotiaita. Lisäksi Arina työllisti menneenä kesänä yhteensä yli 1 100 nuorta.

– Meillä Pidä huolta -kampanja yhdistyy luontevasti Pidetään yhdessä pohjoisen puolta -tekoihimme. Tuomme keräystä vahvasti esille alueellamme ja haastamme mukaan sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä.

Pidä huolta -hyväntekeväisyyskampanja

  • S-ryhmä, LähiTapiola, Toivon Kärki ry, MIELI ry ja yli 70 Suomen eturivin artistia yhdistävät voimansa lasten ja nuorten hyvinvoinnin puolesta.

  • S-ryhmästä suurimpia yrityslahjoittajia ovat HOK-Elanto 100 000 eurolla, Osuuskauppa Arina 50 000 eurolla ja SOK 50 000 eurolla.

  • Tavoitteena on kerätä miljoonalahjoitus nuorten mielenterveysongelmien ennaltaehkäisyyn ja akuuttiin kriisinhoitoon.

  • Kampanja jatkuu 31.12.2021 saakka.

  • Tutustu ja lahjoita: pidahuolta.fi


Kuvat: Toni Eskelinen

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.