Lady Line ja Sokos Hotel Palace Bridge aloittavat wellness-yhteistyön Pietarissa

Lady Line ja Sokos Hotel Palace Bridge aloittavat wellness-yhteistyön Pietarissa

10.1.2012

Lady Line International ja Sokos Hotel Palace Bridge aloittavat hyvinvointi- ja liikuntapalveluiden yhteistyön Pietarissa. Sokos Hotel Palace Bridge avaa helmikuussa Pietarin suurimman yli 5 000 neliömetrin hyvinvointikeskuksen ja kylpylän. Lady Line- ja EasyFit –kuntokeskukset, kylpylän laaja hoitovalikoima ja ylellisen kylpylähotellin ravintolapalvelut muodostavat kokonaisvaltaisen hyvinvointielämyksen vaativan asiakkaan makuun.

Suomen suurin liikuntapalveluiden franchising tuottaja Lady Line International ottaa nyt jalansijaa Venäjällä ja vie sinne vankkaa suomalaista osaamistaan. Ketjun ensimmäiset Venäjän toimipisteet avataan Sokos Hotel Palace Bridgessä helmikuussa, kun uudet Lady Line - ja EasyFit-kuntokeskukset aukeavat. Samalla hotellin korkeatasoinen kylpyläosasto uudistuu. Investointi on hotelli- ja ravintolatoimintaa Pietarissa harjoittavalle SOK:lle merkittävä, sillä uudesta yli 5 000 neliömetrin hyvinvointikeskuksesta ja kylpylästä tulee Pietarin suurin.

LadyLine ja EasyFit

Lady Line on naisille suunnattu viihtyisä, erityisesti naisten tarpeita varten suunniteltu täyden palvelun hyvinvointikeskus. EasyFit on puolestaan  miesten ja naisten yhteinen New Age  -kuntokeskus. Molemmissa kuntokeskuksissa on tarjolla henkilökohtaista valmennusta. Lady Linessa työskentelee lisäksi ohjaajia, jotka ovat erikoistuneita naisten fysiologiaan ja liikuntaan.

Lady Line avaa Sokos Hotel Palace Bridgen kuntokeskuksensa yhteyteen lämmitetyn Hot & Relax Studion, joka tarjoaa mm. Pilatesta, Yogaa ja Stretchingiä. Lady Line tarjoaa myös 30 minuutin Lady –tunteja, jotka sopivat kiireisimmänkin aikatauluun. Laajasta tuntivalikoimasta löytyvät myös venäläisille tutut Girya –tunnit. Lady Line –asiakkuus maksaa 39 000 ruplaa vuodessa. Maksun voi jakaa 12 kuukaudelle joka on uusi maksutapa Venäjällä. Asiakkuus oikeuttaa myös EasyFit-kuntosalin käyttöön.

EasyFit-kuntokeskuksessa asiakas voi käyttää viimeisimpään wellness –teknologiaan perustuvaa tietokone- ja video-ohjattua harjoittelua. EasyFit-tunneilla virtuaalinen opettaja ohjaa ryhmää suurella screenillä. ClubEasyFitin vuosimaksu on 29 000 ruplaa, minkä voi jakaa kuukausieriin.

Sokos Hotel Palace Bridgestä business- ja welness-hotelli

Sokos Hotels on Suomen johtava hotelliketju. SOK:lla on Pietarissa kolme korkeatasoista hotellia. Sokos Hotel Palace Bridge on ylellinen kylpylähotelli, joka nyt uudistaa konseptiaan vaiheittain vuoden mittaan. Hotellista tulee korkeatasoinen business- ja wellness-hotelli, mikä näkyy kaikkialla hotellissa – niin huoneissa, ravintoloissa kuin ilmapiirissäkin. Kuntokeskusten avauksen myötä kylpylä aloittaa rentouttavat 'musiikkia veden alla' –teemaillat.

Lady Linen and EasyFitin asiakkailla on käytössään Pietarin suurin ja kaunein kylpylä. Sokos Hotel Palace Bridgen kylpylässä on tarjolla kauneushoitoja, hierontaa, solariumit, 6 allasta ja 8 saunaa, joista yksi on eksoottinen lumisauna. Asiakkaita palvelevat myös hotellin tasokkaat ravintolat, baarit ja kahvilat.

SOK:lla on Pietarissa Sokos hotel Palace Bridgen lisäksi kaksi hotellia, Sokos Hotel Vasilievsky ja Sokos Hotel Olympia Garden.

Lisätietoja:Yrjötapio Kivisaari, maajohtaja Suomi ja Venäjä, Ab Lady Line International Oy,puh. +358 40 546 6283 ja +7 981 143 0486, yt@ladyline.fiJukka Räisänen, General Manager, Sokos Hotel Palace Bridge, puh. +358 40 590 6595 ja +7 921 8641387, jukka.raisanen@sok.fi

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.