Kuvateksti

Kehtaako tätä edes kysyä

Muut keskustelevat vilkkaasti pankkiasioista ja itse olet nolosti täysin pihalla. Ettei vastaisuudessa kävisi yhtä köpelösti, voit kasvattaa tietojasi S-kanavan uudessa Kehtaako tätä edes kysyä –juttusarjassa. Kysymme pankkialan ammattilaisilta puolestasi. Vastaajina toimivat S-Pankin asiantuntijat.

29.6.2013

Näkeekö kaupan kassa tilitietojani?

Kassahenkilö ei missään tilanteessa näe asiakkaan tilin saldoa, tilinumeroa, tilitapahtumia tai muitakaan tilitietoja. Voit tarkastella omia tilitietojasi kirjautumalla S-Pankin verkkopankkiin tai käyttämällä saldopäätettä S-ryhmän toimipaikoissa.

Verkkopankkitunnukset sekä saldopäätetunnuksen voit hakea S-Pankin asiakaspalvelupisteestä. Myös tiliin liittyviä tietoja voi tiedustella S-Pankin asiakaspalvelupisteellä Prismoissa, suurimmissa Sokoksissa sekä valikoiduissa S-marketeissa.

Vastaajana kassavastaava Katri Laine, Prisma Kerava.


Kuvat: S-Ryhmä

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.