Kuvateksti

Kauneusvinkkejä chatissa

Asiakkaat voivat kysyä netin välityksellä kauneustuotteista ja meikkaamisesta Sokoksen verkkokaupan kauneusneuvojilta.

10.2.2013

Sokoksen verkkokaupan sivun oikeassa reunassa on tummansininen painike "Kysy kauneusneuvojalta", jota klikkaamalla aukeaa keskusteluikkuna, jonka kautta voi jutella kauneusneuvojan kanssa.

Kauneusneuvonta-chat palvelee arkisin kello 9–17. Helmikuun puolen välin tienoilla palveluaika pitenee kello 21 saakka.

Asiakkaiden opastamista

Tällä hetkellä kauneusneuvojia on kaksi, Reija ja Laura. He opastavat Sokoksen verkkokaupan asiakkaita muun muassa valitsemaan sopivia tuotteita ja neuvovat käyttämään tuotteita eri tilanteissa.

– Kysymyksiä tulee vaihtelevasti kauneuteen ja kosmetiikkaan liittyen. Muutama nuori asiakkaamme on kysynyt, minkä ikäisenä voi alkaa meikata, Chat-kauneusneuvoja ja kosmetologi Reija kertoo.

Palvelu aloitettiin marraskuussa, nyt kysymyksiä tulee päivittäin lähes sata.

Luottamuksellista keskustelua

Keskustelut kauneusneuvojien kanssa ovat henkilökohtaisia ja luottamuksellisia, muut eivät niitä näe. Jos sama kysymys toistuu usein, voidaan tarvittavaa tietoa tuoda paremmin esille verkkokaupassa.

– Kysymyksiä tulee laidasta laitaan, koska asiakkaat ovat erilaisia. Työ on myös erittäin palkitsevaa ja saan asiakkailta positiivista palautetta päivittäin, Reija kertoo.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.