Kuvateksti

Kaikki kauneudesta Emotionista

Kauneus oli Hämeenlinnan Goodmanin kauppakeskuksen ykköspuheenaihe helmikuun lopulla, kun Emotionissa pilotoitiin kauneuden minimessuja. Maaliskuun 7.-13. päivä kaunistaudutaan Kutsu kauneuteen -tapahtuman merkeissä.

4.3.2016

Kauppakeskus Goodmanin Emotionin Kaikki kauneudesta -minimessuilla oli helmikuussa koolla iso joukko kauneuden ammattilaisia esittelemässä tuotteitaan ja opastamassa kauneuden saloihin.  

Tapahtumapisteissä kävi ajoittain kova kuhina. Tarjolla oli voimajuomaa, ilmaisia meikkejä, ihoanalyysejä sekä pikamanikyyrejä ja -kampauksia. Itämaisella lankatekniikalla tehty karvanpoisto pysäytti satunnaisiakin ohikulkijoita. Korvakorujen ostajan korvat rei'itettiin ilmaiseksi.  Aluspukeutumisen ja sukkien ostaja sai henkilökohtaista opastusta.

Luonnonkosmetiikkaa sekä selektiivisiä sarjoja oli esittelyssä useita. Tuoksuteltavana oli toinen toistaan ihanampia tuoksuja.

Emotionin ryhmäpäällikkö Krista Laakso Osuuskauppa Hämeenmaasta toteaa minimessujen onnistuneen erinomaisesti. Innostuneita asiakkaita riitti iltaan asti.

– Tapahtuma toi piristystä keskelle talvea ja vauhditti mukavasti yleensä melko rauhallista helmikuuta. Tarkoituksena oli lisätä valikoimamme tunnettuutta ja saada sellaisiakin asiakkaita käymään, jotka eivät ole aikaisemmin käyneet tai käyttävät palveluitamme vähemmän.

Palvelu pelaa

Sokoksen ja Emotionin Kauneuden maailman yksi tärkeimmistä asioista on erinomainen ja henkilökohtainen palvelu.

– Palvelumallimme on kauneusneuvonta. Tavoitteenamme on löytää asiakkaalle juuri hänelle parhaat tuotteet, neuvoa ja varmistaa, että asiakas osaa käyttää tuotteita myös kotona. Palvelussa kokeillaan tuotteita aina iholle, näin löydetään asiakkaille parhaat ratkaisut ja lisäksi aina opastetaan tuotteiden käyttöön, Sokoksen ja Emotionin Kauneuden ryhmäpäällikkö Tuija Salmi selvittää.

Tarjolla on myös maksullisia express-palveluja, joiden sisältö vaihtelee yksiköittäin jonkin verran. Express-palveluja ovat muun muassa kulmien ja ripsien kestovärjäykset, kulmien muotoilu, kynsien lakkaukset, korvien rei'itykset ja meikkipalvelut. Useassa Sokoksessa ja Emotionissa on myös Hyväolo-kampaamo sekä Hyväolo-kauneushoitola.  

Palveluja myös kehitetään kaiken aikaa. Sokos Wiklundilla pilotoidaan parhaillaan Dry Bar by Wella Eimi -palvelua, jossa kahden hiustuotteen hinnalla saa pikakampauksen.

Vauhdikas kauneuden kevät

Sokoksen ja Emotionin Kauneuden maailmassa tapahtuu pitkin kevättä. Maaliskuun 7.-13. päivä on Suomen suurin kauneustapahtuma - Kutsu kauneuteen, ja viikolla 15 Emotion-ketju viettää 16-vuotissynttäreitään.

– Tulossa on kilpailuja ja etuja asiakkaille ketjun jokaisessa 35 myymälässä, Tuija Salmi paljastaa.  

Lue lisää Emotionista ja Kutsu Kauneuteen -tapahtumasta.


Kuvat: S-Ryhmä

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.