Ässäkeskus Helsingin Vallilassa

Juha Helminen matkailu- ja ravitsemiskaupan johtajaksi SOK:lle

Juha Helminen on nimitetty 1.10.23 alkaen matkailu- ja ravitsemiskaupan johtajaksi SOK:lle nykyisen johtajan Harri Ojanperän siirtyessä vuodenvaihteessa eläkkeelle.

9.8.2023

Helminen toimii tällä hetkellä SOK:lla ravitsemiskaupan konseptikehityksestä ja kentän ohjauksesta vastaavana johtajana. Hän on toiminut aiemmin johtotehtävissä muun muassa NoHo Partners Oyj:ssä sekä Carlsberg Groupissa ja Sinebrychoffilla.

Juha Helmisen johdettavaksi tuleva SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus vastaa S-ryhmän hotellien ja ravintoloiden kehityksestä ja ohjauksesta. S-ryhmällä on yli 50 Sokos Hotellia ja Radisson Blu Hotellia Suomessa ja Tallinnassa sekä noin 500 ravintolaa. Valtakunnallisten ravintolaketjujen lisäksi joukkoon kuuluu uniikkiravintoloita ja franchising-toimintaa.

S-ryhmän koko matkailu- ja ravitsemiskaupan liikevaihto oli vuonna 2022 yli 700 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 6500 matkailu- ja ravitsemiskaupan ammattilaista.

Matkailu- ja ravitsemiskaupan johtaja Juha Helminen


Kuvat: SOK

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.