Inex Partners Oy:n toimitusjohtajaksi Jari Pousi

Inex Partners Oy:n toimitusjohtajaksi Jari Pousi

Inex Partners Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.8.2013 alkaen Jari Pousi. Pousi toimii tällä hetkellä Movere Oy:n toimitusjohtajana ja Hankkija-Maatalous -konsernin logistiikkajohtajana.

19.4.2013

Vuosi sitten aloitetun uudistuksen ja SOK-yhtymän sisäisen tehtävien jaon mukaisesti Inex Partners Oy:ssä keskitytään jatkossa tehokkaiden varastointi- ja kuljetuspalveluiden tuottamiseen ja kehittämiseen. Yhtiön uuden roolin ja päätehtävän mukaisesti Inexin toimitusjohtajan ja logistiikkajohtajan tehtävät yhdistetään elokuun 1. päivästä alkaen.

Nykyinen Inex Partners Oy:n toimitusjohtaja Jukka Viri jatkaa tehtävässään toistaiseksi. Logistiikkajohtaja Sauli Harju puolestaan on jo aikaisemmin keväällä ilmoittanut halustaan erota yhtiön palveluksesta ja jättää yhtiön 31.7.2013.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.