Kuvateksti

Ideoita kodin syysremppaan

8.10.2015

Loppuviikon ajan (8.10.–11.10.) Kodin Terroissa ja S-Raudoissa rytisevät remppatarjoukset.  S-ryhmän rautakaupat lähettävät syysterveisiä kodin remontoijille ja sisustajille vinkkien muodossa.

1. Raikasta ilmettä keittiöön

Keittiön ilme uusitaan näppärästi päällystämällä välitila uudelleen. Perinteisen laatan vaihtoehdoksi sopivat esimerkiksi mosaiikki, muovipohjaiset levyt, lasi tai kivi. Vanhoihin kaakeleihin saa täysin uutta raikkautta kaakelimaalin avulla. Kaakelien maalaus on helppo, nopea ja tyylikäs ratkaisu, joka soveltuu hyvin myös kylpyhuoneen päivittämiseen.

2. Lattia uusiksi nopeilla ratkaisuilla

Laminaatit, parketit ja vinyylilankut ovat lukkoponttikiinnityksen ansiosta yllättävän helppoja ja nopeita asentaa.  Siisti lopputulos viimeistellään lattian sävyyn sopivilla listoilla.

3. Trendimateriaaleilla ja -väreillä koti kauniiksi

Marmori on tehnyt hiljalleen paluuta suomalaisiin koteihin. Etenkin laatoissa ja pöytätasoilla marmoria käytetään paljon. Myös betoni ja muut struktuurit ovat in, esimerkiksi tapeteissa. Sisustuksessa erilaiset metallit, kuten messinki ja kupari ovat monien valintoja.

Kauden trendivärejä on runsaasti. Sisustuksessa käytetään muun muassa metsänvihreää, marsalaa, puuterin vaaleanpunaista, harmaan eri sävyjä, sinistä ja terrakottaa.

4. Myös ulkotilat kuntoon

Talkookausi alkaa olla ovella, eli piha ja parveke on hyvä laittaa kuntoon ennen lumen tuloa.  Kannattaa tarkistaa ovatko haravat ja yleiskäsineet tallella ja ehjinä. Pikakompostori on ekologinen ratkaisu jätteiden kierrättämiseen. Kestävät Callunat kaunistavat pihaa tai parveketta myös kylmällä säällä.

Syksyn myötä illat pimenevät ja riittävään valaistukseen kannattaa kiinnittää huomiota. Valaistuksen avulla luodaan tunnelmaa sekä sisä- että ulkotiloihin.

Tutustu Rempparytinöiden tarjouksiin http://www.rempparytinat.fi/. Kodin Terrat palvelevat kampanjan merkeissä torstaista sunnuntaihin, S-Raudat torstaista lauantaihin.


Kuvat: S-Ryhmä

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.