Kuvateksti

Harri Tuomaala ABC:n ketjujohtajaksi SOK:lle

SOK:n ABC-ketjuohjaukseen uudeksi ketjujohtajaksi on nimitetty KTM Harri Tuomaala (43). Harri siirtyy tehtävään Osuuskunta Suomen Asuntomessujen toimitusjohtajan tehtävästä. Hänellä on pitkä kokemus liikennemyymälä- ja polttonestekaupasta aiemmista tehtävistään Oy Esso Ab:n ja St1 Oy:n palveluksessa. Tuomaala aloittaa tehtävässä 10.12.2018.

12.10.2018

"Liikkuminen on murroksessa ja autoilu on kymmenen vuoden päästä erilaista kuin nyt. Harrilla on erinomaiset edellytykset varmistaa, että jo 20 vuotta suomalaisia palvellut ketju tarjoaa sujuvat tauot ja kilpailukykyiset palvelut asiakkaillemme myös tulevaisuudessa", toteaa SOK:n kenttäjohtaja Arttu Laine.

ABC-ketjun nykyinen ketjujohtaja Antti Heikkinen siirtyy marraskuussa Turun Osuuskauppaan, jossa hän aloittaa osuuskaupan toimitusjohtajan tehtävät vuodenvaihteen jälkeen.

"Toivotan Antille onnea ja menestystä uusiin haasteisiin. Hän on tehnyt loistavaa työtä", Laine kiittää.

ABC-ketjuun kuuluu ABC-liikennemyymälöitä, Lähi-ABC-asemia, ABC-automaattiasemia sekä ABC CarWash -autopesupaikkoja. Ketjun liikevaihto on 1,6 miljardia euroa ja se työllistää noin 4 000 ihmistä.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.