SOK, Hanne Lehtovuori: OP

Hanne Lehtovuori SOK:n henkilöstöjohtajaksi

SOK:n henkilöstöjohtajaksi ja konsernijohtoryhmän jäseneksi on nimitetty 1.8.21 alkaen OTM, eMBA Hanne Lehtovuori. Hanne siirtyy S-ryhmän palvelukseen OP-ryhmästä. SOK:n henkilöstöjohtajana hän ohjaa yhtymän ohella koko S-ryhmän henkilöstötyön kehittämistä.

24.5.2021

S-ryhmän alueosuuskaupoille asiantuntija- ja tukipalveluita tuottavalla SOK:lla on parhaillaan käynnissä toimintamallien ja organisaation uudistaminen. Tavoitteena on modernisoida erityisesti johtamista ja muuttaa kehittämisen tapaa.

− Suurimpana yksityisenä työnantajana henkilöstötyön, työhyvinvoinnin ja työilmapiirin jatkuva kehittäminen on meille tärkeä arvo. Hanne Lehtovuorella on kokemusta kaupan ohella myös muilta henkilöstövaltaisilta toimialoilta, ja hän tuntee hyvin osuustoiminnallisen yrityksen toimintakulttuurin. Hannella on lisäksi usean vuoden kokemus ketterien toimintatapojen kehittämisestä ja siten erinomaiset edellytykset tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen. Olemme erityisen iloisia siitä, että saamme hänet juuri oikea-aikaisesti mukaan uutta toimintamalliamme rakentamaan, sanoo SOK:n pääjohtaja Hannu Krook.

− On upeaa päästä SOK:lle, vastuullisen ja osuustoiminnallisen kaupparyhmän palvelukseen. Olen todella oppinut arvostamaan sitä yhteiskunnallista työtä, jota osuustoiminnalliset yritykset ovat pitkän historiansa aikana tehneet Suomessa. S-ryhmän toimialat ovat lähellä sydäntäni. Odotankin innolla, että pääsen yhdessä S-ryhmän ammattilaisten kanssa edistämään entistä parempaa työelämää palvelualoilla ja auttamaan työyhteisöjä onnistumaan työssään tavalla, joka näkyy asiakkaidemmekin arjessa, Hanne Lehtovuori sanoo.

Hanne Lehtovuori


Kuvat: SOK, Hanne Lehtovuori: OP

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.