Kuvateksti

Hanna Porkka S-Pankin varallisuudenhoidon johtoon

S-Pankki panostaa vahvasti varallisuudenhoidon palveluiden kehittämiseen. Tavoitteena on rakentaa kokonaisuus, joka vastaa laajasti suomalaisten säästämisen ja sijoittamisen tarpeisiin. Vetovastuun kokonaisuuden rakentamisesta toukokuun puolessa välissä ottaa Hanna Porkka, josta tulee samalla S-Pankki-konsernin johtoryhmän jäsen. Hanna Porkka siirtyy S-Pankkiin Nordeasta, jossa hän toimi rahastojohtajana.

27.4.2018

"Olen tavattoman tyytyväinen, että Hanna siirtyy meille johtamaan S-Pankki-konsernin varallisuudenhoitoa, joka muodostaa pankkitoiminnan rinnalle toiminnan toisen tukijalan. Meillä on tahto kasvaa suomalaisten ykköskumppaniksi myös säästämisen ja sijoittamisen alueella ja tässä Hannan vahva kokemus ja asiakaslähtöinen ote ovat isossa roolissa", kertoo S-Pankin toimitusjohtaja Pekka Ylihurula.

S-Pankki palvelee asiakkaita säästämisen ja sijoittamisen alueella kahdella brändillä. S-Pankki tarjoaa koko kansan varallisuudenhoitoa ja FIM taas palvelee varakkaita yksityisasiakkaita ja instituutioita. Tuotteet ja palvelut on rakennettu niin, että niistä löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto ja sama vankka osaaminen ja ammattitaitoinen henkilöstö toimii molempien brändien takana.

"Toimintamallin hienous on siinä, että näin saadaan yksilöllisen varainhoidon osaaminen hyödyttämään koko kansaa, oli kyse sitten piensijoittajasta tai isosta instituutiosta. Olen aina mieltänyt oman roolini nimenomaan suomalaisten säästäjien ja sijoittajien auttamiseksi. Olen innoissani siitä, että pääsen jatkamaan tätä työtä S-Pankin kolmen miljoonan asiakkaan kanssa", Hanna Porkka kertoo. 

Hanna Porkan missiona on madaltaa suomalaisten kynnystä säästämisen ja sijoittamisen aloittamiseen ja kannustaa tilille säästäjiä kartoittamaan itselleen sopivia vaihtoehtoja. Hänen monipuolinen ja asiakaslähtöinen kokemuksensa sekä tavallisten säästäjien että suurimpien instituutioasiakkaiden parista antavat erinomaiset edellytykset S-Pankin ja FIMin asiakkaiden palvelemiseen.

Vastuullisuus sijoittamisessa ja yritystoiminnassa laajemminkin ovat Porkalle tärkeitä ja korostuvat hänen näkemyksensä mukaan koko ajan enemmän myös asiakkaiden valitessa sijoittamisen kumppania. S-Pankin valinta Suomen vastuullisimmaksi pankiksi kuutena vuonna peräkkäin oli merkittävä tekijä uuden työn valinnassa.

"Se, että S-Pankin arvot perustuvat osuustoiminnallisuuteen, näkyy käytännön valinnoissa. Minut vakuutti se into ja palo, jolla asiakkaisiin suhtaudutaan. Asiakkaan lompakon paksuus ei määritä hänen arvoaan pankille", Hanna Porkka summaa.


Kuvat: S-Ryhmä

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.