Kuvateksti

Älä polje paikallasi

Liikkumalla autetaan taas 1.5.2016 alkaen, kun Pyöräilykuntien verkosto ry:n Kilometrikisa ja Punaisen Ristin Ketjureaktio pyörähtävät yhdessä liikkeelle. Kilometrikisa on kaikille avoin pyöräilykilpailu. Kilometrikisan sisällä toimii Ketjureaktio, jossa kerätään varoja Punaisen Ristin terveystyöhön kehitysmaissa.

19.4.2016

Työpaikat ja kaveriporukat liikkeelle

Työpaikkajoukkueille sopii malli, jossa työnantaja lahjoittaa Punaiselle Ristille 1 euron jokaisesta joukkueen polkemasta 25 kilometristä. Myös kaveriporukka voi perustaa joukkueen. Tällöin jokainen polkija tekee itse lahjoituksen omien kilometriensä perusteella.

Polkemalla kertyy apua ja hyvää mieltä

Ketjureaktiossa oli vuonna 2015 mukana 157 pyöräilevää yritys- ja kaverijoukkuetta. Keräys tuotti yli 75 000 euroa auttamistyöhön mm. Keniassa. Liikkumalla polkijat lisäsivät myös omaa jaksamistaan ja säästivät luontoa vähentämällä auton käyttöä.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.