Kuvateksti

3,5 miljoonan lahjoitus lastensuojelutyöhön

Linnanmäen huvipuiston viime vuoden tuotoilla avustetaan suomalaisia lapsia ja lapsiperheitä ennätyssuurella 3,5 miljoonan euron summalla. Suomen suosituimmassa matkailukohteessa vieraili viimekin vuonna miljoona kävijää.

22.1.2013

Linnanmäen huvipuistoa ylläpitävän Lasten Päivän Säätiön toiminnan tavoite on kerätä varoja suomalaiselle lastensuojelutyölle.

– Tämän vuoden tavoitteeksi olimme asettaneet 3,5 miljoonaa euroa ja meillä on ilo saada luovuttaa avustusshekki suoraan lastensuojelujärjestöille, kertoo Lasten Päivän Säätiön toimitusjohtaja Risto Räikkönen.

Avustuksen vastaanottavat lastensuojelujärjestöt ovat Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset. S-ryhmä on Lasten Päivän Säätiön pääyhteistyökumppani.

Lasten Päivän Säätiö on Linnanmäen huvipuiston 62-vuotisen historian aikana tukenut suomalaista lastensuojelutyötä 87,9 miljoonalla eurolla.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.