Trafikbutikerna
Arbetsplatser

Trafikbutikerna

Trafikens rytm anger takten på ABC

ABC-stationerna är arenor för mångkunniga proffs, där du kan jobba inom såväl butik och kök som i restaurangsalen. Arbetet är skiftesarbete, och kan, beroende på verksamhetsstället, också inbegripa nattskift.

Trafikrytmen på vägarna i Finland anger takten för de ABC-anställdas arbetsdag. Den kännetecknas av rörelse och omväxling.

Kunderna är allt från långtradarchaufförer till semestrande barnfamiljer, för vilka pauserna är verkligt viktiga.

De anställda kan både trolla fram rejäla portioner och sälja maten för veckoslutet. För att få ut allt av pausen kan yrkesförarna utom utnyttja de mångsidiga tjänsterna på ABC också vila en stund i pausrummet.

Som anställd hos oss får du de mångsidigaste personalförmånerna i Finland!

Bekanta dig med oss

Jere

Jere Ojala, som är kökschef på ABC, motiveras i sitt arbete av lusten att utvecklas. Enligt Jere är entusiasm och viljan att åstadkomma och lära sig de viktigaste egenskaperna då man arbetar på ABC.

Minna

Minna Tommo, motiverare och Årets kundbetjänare, är en mångkunnig ABC-anställd. Hon jobbar i restaurangen och köket, och också i marketen – lite varstans, alltså. Minna hoppas att hon kan utvecklas exempelvis till skiftchef.

Haluatko meille töihin?

Vill du jobba hos oss?

Kolla våra lediga platser, fyll i ansökan och bli en av oss 40 000 i S-gruppen.

Alla lediga platser

Hej, vi märkte att du använder webbläsaren Internet Explorer, som inte längre stöds aktivt. För att ditt besök på vår webbplats ska gå så smidigt som möjligt, rekommenderar vi, att du börjar använda en ny webbläsare, exempelvis Google Chrome eller Mozilla Firefox.