Esimies- ja asiantuntijatyön S-trainee, Pohjois-Karjalan Osuuskauppa - S-ryhmä
S-Trainee 2020

S-Trainee 2020

Esimies- ja asiantuntijatyön S-Trainee, Pohjois-Karjalan Osuuskauppa

Koulutuspaikkojen määrä: 1
Toimiala: Monitoimialainen trainee-ohjelma; perehtyminen Pohjois-Karjalan Osuuskaupan liiketoimintaan
Kenelle tehtävä on tarkoitettu? Ylempi korkeakoulututkinto, vasta valmistunut tai valmistumassa oleva
Työpaikan sijainti: Joensuu ja muu Pohjois-Karjalan Osuuskaupan toimialue

Haemme Pohjois-Karjalan Osuuskaupan traineeksi uteliasta, kunnianhimoista ja rohkeaa oppijaa, jolla on sydän paikoillaan. Lyhyesti sanottuna: tulevaisuuden maailmankarjalaista.

Traineena pääset tutustumaan osuustoimintaan Suomen parhaassa osuuskaupassa ja saat rinnallesi sparraajaksi ja oppaaksi osuuskaupan kokeneen ammattilaisen – sekä menestyvän liikeyrityksen että vastuullisen jäsenyhteisön näkökulmasta.

Valmennuksen aikana osuuskauppa saa hyvän kuvan traineen osaamisen tasosta ja potentiaalista. Trainee saa taas poikkeuksellisen laajan kokemuksen ja käsityksen osuuskaupan eri toiminnoista ja toimialoista. Näiden pohjalta teemme yhdessä traineen kanssa päätöksen ensimmäisestä valmennuksen jälkeisestä työtehtävästä. Tavoitteemme ei ole sen vähempää kuin löytää työhönsä sitoutunut tulevaisuuden huippuosaaja!

Näitä asioita opit S-Traineenamme

S-Traineena sinua tukee, opastaa ja sparraa henkilökohtainen mentori, talousjohtajamme Antti Varis. Hänen kanssaan sparraat jatkuvasti valmennuksen lähijaksojen teemoista sekä työn etenemisestä yksiköissä. Traineena käyt läpi kaikki PKO:n toimialat, joita ovat päivittäistavarakauppa, käyttötavarakauppa, ABC-liiketoiminta, majoituskauppa (myös kylpylä- ja rinnetoiminta), ravitsemiskauppa, terveyspalvelut, kukka- ja hautauspalvelut sekä parturikampaamotoiminta. Liiketoimintojen lisäksi perehdyt erillisellä jaksolla myös kaikkiin PKO:n tukipalveluihin, joita ovat muun muassa henkilöstöhallinto, markkinointi, asiakasomistaja-asiat ja osuuskunnan hallinto. Pääset näkemään, mitä uudistushankkeiden läpivieminen tarkoittaa, sekä toteuttamaan osuustoiminnallista strategiaa käytännössä.

Ohjelman tavoitteena on löytää sinulle talomme asiantuntija- tai esimiestehtävistä unelmien rooli, jossa viihdyt ja jatkat oppimista. Tärkeintä meille on, että pääset heti osaksi huippuporukkaamme. Meillä sinut otetaankin lämmöllä vastaan ja yksiköt odottavat jo innolla, kuka milloinkin ohjelman aikana saa sinut omaan yksikköönsä tutustumaan.

Näitä tarvitset onnistuaksesi

Heti alussa tutustuessasi eri tehtäviin työyhteisöt tulevat vaihtelemaan paljon, joten uuden oppimisen into ja sosiaaliset taidot ovat tehtävässä keskeisiä. Vaikka oppimisohjelma on pitkälle tuettu ja ohjattu, oppimisen ja polullasi etenemisen rakennat sinä itse oman työsi tuloksena. Oppiminen onkin usein juuri oikeiden kysymysten kysymistä, joten odotamme sinulta ennen kaikkea aktiivisuutta, tiettyä uteliaisuutta sekä kunnianhimoa kasvaa ja kehittyä.

Haluamme sinut osaksi rohkeaa joukkoamme. Tarvitsemme uusia ajatuksia ja ideoita, pystyäksemme viemään osuuskauppamme jälleen kerran kohti parempaa huomista!

Lupaamme tuen, vaadimme innostuksen, valitsemme yhden. Lähde mukaan!

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on jäsentensä omistama osuuskunta. Omistajapohja koostuu noin 97 000 pohjoiskarjalaisesta, joille me PKO:laiset tuotamme palveluja ja etuja päivittäin. Olemme myös ylpeitä siitä, että hyvä taloudenpitomme mahdollistaa osaltamme Pohjois-Karjalan maakunnan elinvoimaisuuden edistämisen.

PKO:lla on maakunnan 14 kunnan ja kaupungin alueella 115 toimipaikkaa, jotka työllistävät lähes 1 500 henkilöä. Olemme kaikilla mittareilla menestyvä suomalainen suuryritys. Vuonna 2018 myyntimme oli 472 miljoonaa euroa, operatiivinen tulos 18,2 miljoonaa euroa ja taseen loppusumma 248 miljoonaa euroa. Olemme myös hyvin vakavarainen osuuskunta, sillä omavaraisuusasteemme on 76 prosenttia.

Näyttävät luvut syntyvät innostavasta yrityskulttuurista sekä pitkäjänteisestä tekemisestä. PKO:lla on edelläkävijän maine, meillä saa kokeilla ja yrittää eikä epäonnistumista tarvitse pelätä. Lue lisää meistä www.pko.fi

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.