Kesätöissä S-marketissa

Kesätöissä S-marketissa

”Tykkään ihmisten auttamisesta, ja asiakaspalvelutyössä pääsen sitä tekemään”

”Olen kotoisin Lohjalta, mutta opiskelen nyt Tampereella ensimmäistä vuotta psykologiaa. Olin kouluaikana Opteamin kautta pari kertaa kaupassa hyllyttämässä ja kävin myös kassakoulutuksen. Se oli kivaa ja koin, että asiakaspalvelutyö sopii minulle.

Useampia tuttujani oli ollut S-ryhmässä kesätöissä ja heillä oli ollut hyviä kokemuksia, joten lukion jälkeen hain ja pääsin Lohjan S-market Lempolaan kesätöihin.

Tosi hyvin opastettiin heti alussa, miten asiat tehdään. Muutenkin olen sellainen, että kysyn, jos joku asia mietityttää.

Parasta oli, että sai työkokemusta useamman kuukauden ajalta ja oppi paljon uutta. Ensimmäinen juhannus oli ehkä se kovin koitos. Oli kauhea kiire, kassakokemusta vähän ja silti piti pystyä palvelemaan kaikkia asiakkaita yksilöllisesti ja yhtä hyvin. Kiireeseenkin kuitenkin tottui. Olen ollut S-market Lempolassa töissä nyt kolme kesää. Psykologian opiskelija ei voi vielä tehdä oman alan töitä varsinkaan näin alkuvaiheessa, joten olemme sopineet, että menen sinne töihin myös ensi kesänä.

Työkaverit ovat olleet tosi mukavia. S-market on siitä kiva, ettei se ole liian pieni, mutta ei liian suurikaan. Pääsee tekemään vähän kaikkea. Tykkään ihmisten auttamisesta, ja asiakaspalvelutyössä sitä pääsee tekemään.”

Eevi Prittinen, 21 v.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.