Kesätöissä ABC:llä

Kesätöissä ABC:llä

”Tämä työ sopii miulle kuin nenä päähän”

”Pääsin viime kesänä kesätöihin Imatran ABC:lle. Edelleen teen merkonomiopintojeni ohessa iltoja ja viikonloppuja. Työsopimukseni jatkuu nyt syksyyn 2019. Töihin on aina kiva tulla. Meillä on loistoporukka ja monipuoliset työtehtävät, mistä tykkään. Tämä työ sopii miulle kuin nenä päähän. Teen töitä Salessa, ravintolassa ja Hesburgerissa. Keittiöönkin on luvattu perehdyttää, jos niin haluan.

Parasta täällä on se, että yhdessä ja samassa työpaikassa pääsee kokeilemaan eri toimialoja, ja töitä voi tehdä joustavasti sen mukaan, mistä eniten tykkää. Perehdytys on ollut parasta, mihin olen törmännyt. Sopivasti ohjattiin ja annettiin samalla myös vastuuta. Täällä koulutetaan sellaisia multiosaajia.

Jos on keksittävä huonoja puolia, niin vuorotyö vaatii sopeutumista ja se voi olla välillä aika raskasta. Ja kun on monta rautaa tulessa, kiire voi jäädä välillä päälle. Mutta liian rauhallistakaan ei saa olla. Sopiva kiire sopii miulle.”


Lyyli Vulkko, Imatra
Katso avoimet kesätyöpaikat >>

Lue myös

Al, ravintola VENN: "Ravintola-ala on elämäntapa, ei vain työtä" >>

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.