Experter - S-gruppen
Experter
Arbetsplatser

Experter

Reellt inflytande på finländarnas vardag

Vi har över 2 000 anställda experter, av vilka största delen, ca 1 500, arbetar i SOK i krävande expertuppgifter inom affärsverksamheten samt stöd- och servicefunktioner.

Vi har ett brett spektrum av proffs, t.ex. i krävande uppgifter som IT-experter, dataanalytiker, i ekonomiförvaltning, kommunikation och marknadsföring samt som utvecklare inom rese- och restaurangbranschen.

I S-gruppen kan du verkligen påverka finländarnas vardag, t.ex. hur och vad e äter, hurdana hotell- och restaurangupplevelser vi erbjuder och en hurdan tankningsupplevelse vi kan erbjuda på ABC-stationerna.

Vi existerar för våra ägarkunder, vars vardag vi förbättrar med flera digitala tjänster. Data är våra ägarkunders kronjuvel, och med den vill vi producera dem intressanta tjänster som verkligen fungerar. Våra experter hämtar kassakvittona till telefonen och väcker dem till liv.

Vi vill vara den bästa aktören inom servicebranschen i Europa, och arbetar aktivt i internationella nätverk. Vare sig det gäller global verksamhet för ökad hållbarhet eller anskaffningar, verkar en del av experterna mycket aktivt ute i världen.

Som anställd hos oss får du de mångsidigaste personalförmånerna i Finland!

Bekanta dig med oss

Hannu

Hannu Tarvainen arbetar som processutvecklingschef på SOK. Hans första steg på karriärstigen i S-gruppen var utbildningsprogrammet S-Trainee, som är avsett för personer som utexaminerats från en högskola.

Marianne

För Marianne Uimonen, Digital and CX Development Team Lead, är det väsentligaste i arbetet det att hon får utveckla tjänster som tas fram direkt för våra kunder.

Haluatko meille töihin?

Vill du jobba hos oss?

Kolla våra lediga platser, fyll i ansökan och bli en av oss 40 000 i S-gruppen.

Alla lediga platser

Hej, vi märkte att du använder webbläsaren Internet Explorer, som inte längre stöds aktivt. För att ditt besök på vår webbplats ska gå så smidigt som möjligt, rekommenderar vi, att du börjar använda en ny webbläsare, exempelvis Google Chrome eller Mozilla Firefox.