Experter - S-gruppen
Experter
Arbetsplatser

Experter

Reellt inflytande på finländarnas vardag

Vi har över 3 000 anställda experter, av vilka största delen, ca 2 000, arbetar i SOK i krävande expertuppgifter inom affärsverksamheten samt stöd- och servicefunktioner.

Vi har ett brett spektrum av proffs, t.ex. i krävande uppgifter som IT-experter, dataanalytiker, i ekonomiförvaltning, kommunikation och marknadsföring samt som utvecklare inom rese- och restaurangbranschen.

I S-gruppen kan du verkligen påverka finländarnas vardag, t.ex. hur och vad e äter, hurdana hotell- och restaurangupplevelser vi erbjuder och en hurdan tankningsupplevelse vi kan erbjuda på ABC-stationerna.

Vi existerar för våra ägarkunder, vars vardag vi förbättrar med flera digitala tjänster. Data är våra ägarkunders kronjuvel, och med den vill vi producera dem intressanta tjänster som verkligen fungerar. Våra experter hämtar kassakvittona till telefonen och väcker dem till liv.

Vi vill vara den bästa aktören inom servicebranschen i Europa, och arbetar aktivt i internationella nätverk. Vare sig det gäller global verksamhet för ökad hållbarhet eller anskaffningar, verkar en del av experterna mycket aktivt ute i världen.

Som anställd hos oss får du de mångsidigaste personalförmånerna i Finland!

Varför att arbeta i S-gruppen?

Undersökningar visar att våra arbetare mår bra; vi mäter medarbetarnöjdheten årligen och får utmärkta resultat. Vi är huvudpartnern i Oikoties Ansvarsfull arbetsplats-gemenskap och har förbundit oss till de sju ansvarsprinciperna för gemenskapen. Dessutom är våra personalförmåner Finlands mest omfattande.

Läs mer

SOK HR Anssi Vuohelainen-8934

I kärnan av verksamheten inom affärsutveckling

I utveckling av våra affärskedjor kan du genom ditt arbete påverka direkt på våra kunders upplevelse och vardag. Lyckas kunden hitta den havremjölk hen vill i sin närbutik? Kom du ihåg årsdagen och lyckades du boka hotell och restaurang enkelt? Kunde du beställa maten till midsommarfirandet på sommarstugan längs vägen och gick det bra att samtidigt ladda elbilen? Våra sakkunniga sköter bland annat om de här frågorna.

SOK HR Anssi Vuohelainen-8716

IT- och digitjänster för våra kunder och personal

Allt fler kunder sköter sina ärenden på nätet och de digitala tjänsterna har kommit att stanna. I en digitaliserad värld behöver vi alltmer kunskaper i IT-frågor och digitala ärenden. Vid sidan av kundernas digitala upplevelse påverkar våra IT-experter över 40 000 anställdas uppfattning om sitt arbete genom att stödja och utveckla användning av de digitala verktygen inom S-gruppen.

SOK HR Anssi Vuohelainen-8835

Vår designorganisation inför kund- och människoförståelse till affärsverksamheten

Våra designexperter säkerställer att vi löser de allra väsentligaste problemen för kunderna. Designexperterna fungerar i nära samarbete med affärsverksamheten, utvecklar verksamheten på ett kundorienterat sätt och säkerställer att kundernas alla behov beaktas. SOK Design är en designgemenskap som i nära samarbete tillsammans utvecklar designkompetensen inom S-gruppen och löser sektorövergripande designproblem.

Läs mer på SOK Designs medium-plattform.

Rakennuttaminen 20190220 Tripla 23

Ansvar för byggande och underhåll av över 2,5 miljoner energieffektiva kvadratmeter

Fastighetsverksamheten inom S-gruppen kontrollerar stora helheter och du har möjlighet se effektiviteten av ditt arbete samtidigt som du bibehåller stödet och entusiasmen som finns i ett litet team. Inom vår fastighetsverksamhet arbetar experter i byggande, fastighetsunderhåll och energieffektivitet som svarar för våra butiker, restauranger, hotell och för många andra fastigheter.

SOK HR Anssi Vuohelainen-7968

De som sitter på kassakistan har ett stort ansvar

Ekonomi- och finansieringsexperterna på SOK stöder vår affärsverksamhet genom att erbjuda övergripande ekonomiska servicelösningar. Ekonomiexperterna på SOK ansvarar för utvecklingen av ekonomiverksamheten inom S-gruppen och för hela S-gruppens ekonomi- och löneadministration. Skalan är enorm då lönen för över 40 000 anställda ska betalas korrekt.

SOK HR Anssi Vuohelainen-8436

Finlands största mediehus

Experterna i kommunikation och marknadsföring arbetar med våra välkända varumärken, svarar för strategisk kommunikation och påverkande inom S-gruppen samt förvaltar våra egna medier. Till dessa hör en av de mest uppskatta tidskrifterna i Finland, Samarbete, och våra många digitala plattformar.

SOK HR Anssi Vuohelainen-7862

Tillsammans skapar vi en bättre plats att leva och arbeta i

För oss betyder #ässäduunissa att vi arbetar med intellektuellt utmanande och komplexa frågor med ett mänskligt tillvägagångssätt och genom att lyssna på människan. Hos oss får du arbeta med kunniga HR-experter som du garanterat lär dig av och i vars sällskap du utvecklas vidare. På SOK personalfunktionerna arbetar experter i personalplanering, rekrytering, kompetensutveckling, anställningsärenden, belöning, arbetshälsa, HR-system och HR-tjänster samt HR Business Partners.

Bekanta dig med oss

Hannu

Hannu Tarvainen arbetar som processutvecklingschef på SOK. Hans första steg på karriärstigen i S-gruppen var utbildningsprogrammet S-Trainee, som är avsett för personer som utexaminerats från en högskola.

Marianne

För Marianne Uimonen, Digital and CX Development Team Lead, är det väsentligaste i arbetet det att hon får utveckla tjänster som tas fram direkt för våra kunder.

Haluatko meille töihin?

Vill du jobba hos oss?

Kolla våra lediga platser, fyll i ansökan och bli en av oss 40 000 i S-gruppen.

Alla lediga platser

Hej, vi märkte att du använder webbläsaren Internet Explorer, som inte längre stöds aktivt. För att ditt besök på vår webbplats ska gå så smidigt som möjligt, rekommenderar vi, att du börjar använda en ny webbläsare, exempelvis Google Chrome eller Mozilla Firefox.