S-Galleria - S-ryhmä

S-Galleria

Taiteen ja kulttuurin tukeminen on yksi merkittävä osa SOK:n vastuullisuustoimintaa. SOK:lla on kunniakas yli 90-vuotinen historia taidemesenaattina Suomessa ja se on yrityksenä yksi vanhimmista taiteen tukijoista sekä määrätietoisen taidekokoelman kartuttajista.

S-galleria Teokset ovat Anu Haapasen näyttelystä.

S-Taidepalkintokilpailu 2020

SOK:n vuoden 2020 taidekilpailun teema on Flora ja fauna. Kilpailu on avoin kaikille Suomessa asuville sekä suomalaisille ammattitaiteilijoille.

Valokuvateoksen minimikoko on 40 x 60 cm (tai muu keskikokoinen) ja tulee olla valmistunut vuosien 2019 – 2020 välisenä aikana.

Kilpailuun osallistuvista ehdotuksista 10 kiinnostavinta valokuvateosta pääsevät näyttelyyn SOK:n pääkonttoriin 2. – 27.3.2020. Kuvat julkaistaan samaan aikaan S-Gallerian kotisivulla. Omaa suosikkityötään voi äänestää S-Gallerian kotisivulla.

Loppukilpailuun valitun teoksen tulee olla kehystetty.

Kilpailun voittajan valitsee SOK:n taideasiantuntija FT Pauliina Littorin yleisön äänestämän kolmen eniten ääniä saaneen teoksen joukosta.

Kilpailun voittajan teos hankitaan SOK:n taidekokoelmaan 3500 eurolla ja teos pääsee esille SOK:n pääkonttoriin Helsingin Vallilaan.

Palkinto jaetaan huhtikuussa 2020.

Ilmoittautuminen kilpailuun 6.11. - 1.12.2019. Kilpailuun ilmoittaudutaan täyttämällä lomake.

A4–kokoinen valokuva työstä mittoineen on toimitettava 31.1.2020 mennessä osoitteeseen SOK Hallintopalvelut ja riskienhallinta, Iiris Merimaa, PL 1, 00088 S-RYHMÄ tai sähköpostitse iiris.merimaa@sok.fi.

S-Taidepalkintokilpailu 2019

S-taide2019

S-Taidepalkintokilpailun 2019 on voittanut Tero Hulkkonen teoksellaan Kattaus

Teos on valmistunut vuonna 2019 ja materiaaleina on käytetty lehmusta ja koivua sekä puuvahaa.

Kilpailun voittajan valitsi SOK:n taideasiantuntija FT Pauliina Littorin yleisön äänestämän kolmen eniten ääniä saaneen teoksen joukosta.

Palkinto jaettiin toukokuussa 2019.

Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille.

Kilpailun voittajan teos hankitaan SOK:n taidekokoelmaan 3500 eurolla ja teos pääsee esille SOK:n pääkonttoriin Helsingin Vallilaan.

S-Gallerian osoite:

Fleminginkatu 34

00510 Helsinki

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.