Sokos Hotel Kupittaan huone

Turussa on vetovoimaa – uusi Original Sokos Hotel Kupittaa täyttyi heti avajaisviikolla

Turussa on nyt neljä erityyppistä S-ryhmän hotellia. Uusin ja suurin on Original Sokos Hotel Kupittaa, joka avasi ovensa Kupittaan aseman yhteydessä 1.7. Talo täyttyi heti lomalaisista. Asiakkaat ovat kehuneet etenkin hotellin henkilöstöä, huoneita ja sisustusta sekä ravintoloiden ruokaa.

7.7.2020

Original Sokos Hotel Kupittaan loistostartti yllätti kokeneen hotellinjohtajankin.

– Meillä on ollut käytännössä kaikki huoneet täynnä koko avausviikon. Heinäkuun toinen viikkokin näyttää loppuunmyydyltä. Myös Turun muissa hotelleissamme on riittänyt asiakkaita. Turussa, ”Suomen Pariisissa”, on nyt vetovoimaa, hotellinjohtaja Tarja Jalonen iloitsee.

Varaustilanne lähti piristymään jo kesäkuun puolella, mutta heinäkuussa tahti on vain vilkastunut.

– Varauksia tehdään nyt todella lyhyellä aikajänteellä, jopa seuraavaksi päiväksi. Koko heinäkuu näyttää meillä paremmalta kuin uskalsimme odottaa.

Suositussa kesäkaupungissa riittää kiinnostavia nähtävyyksiä moneen makuun. Lapsiperheiden ykkösvetonaula on tänäkin kesänä Naantalin Muumimaailma.

Lämminhenkinen kohtauspaikka

Turun Osuuskaupan hotellikirjoon kuuluu nyt kolme uudenkarheaa Sokos Hotellia: Kupittaan hotellin lisäksi viime vuonna avatut Original Sokos Wiklund ja Solo Sokos Hotel Seurahuone (avaa ovensa taas 31.7.) sekä hiljattain uudistettu Radisson Blu Marina Palace Hotelli.

– Kaikki ovat hyvin erityyppisiä hotelleja, joten asiakkailla on Turussa valinnanvaraa. Palvelu on kaikissa priimaa, mutta etenkin miljööstä, sisustuksesta ja tunnelmasta löytyy sävyeroja, Tarja Jalonen esittelee.

Kupittaalla jo hotellin sijainti rautatieasemalla on poikkeava. Hotellin pääsisäänkäynti on asemakäytävällä, joten sisään pääsee kätevästi suoraan junasta. Kaupungin keskustaan pääsee hujauksessa vaikkapa sähköskuutilla, kaupunkipyörällä tai kävellen noin 20 minuutissa. Kaupunkibussit kulkevat 10 minuutin välein.

Jalonen kuvailee hotellia erilaisten asiakasryhmien lämminhenkiseksi kohtauspaikaksi.

– Olemme saaneet asiakkailtamme ilahduttavaa palautetta etenkin henkilöstön palveluotteesta, johon olemme hakeneet ideoita lätkämaailman joukkuepelaamisesta.

Vastuu- ja digiteoista osa arkea

Tuoreessa Green Key -hotellissa huomioidaan vahvasti ympäristöasiat ja uudet innovaatiot.

– Haluamme konkretisoida ympäristötekomme entistä näkyvämmiksi asiakkaillemme. Viestimme teoista eri puolilla hotellia. Huoneissamme ei ole esimerkiksi lainkaan paperimateriaaleja, vaan tabletit, joista on tullut kiitosta, Jalonen kertoo.

Kaikissa huoneissa on yhdellä seinällä karttatapetti, jonka QR-koodien avulla asukkaat voivat tutustua tarkemmin Turun nähtävyyksiin.

– QR-koodeista on tykätty kovasti. Ne ovat yksi esimerkki digiarjestamme.

– Syksyllä saamme vastaanottoomme Sokos Hotels -ketjun ihka ensimmäisen itsepalveluautomaatin, jolla asiakas voi hoitaa sisään kirjautumisen täysin itsenäisesti avainkortin aktivointia myöten.

Original Sokos Hotel Kupittaa:

  • 196 huonetta: standard 23–28 m², superior 32 m².

  • Rento ja lämminhenkinen Bistro Elli, joka toimii myös aamiaisravintolana.

  • Kuppis Rooftop Bar on auki ympäri vuoden. Iso terassi.

  • Deli palvelee 24/7 sisääntuloaulassa. Välipalaa myös mukaan.

  • Huikeiden näköalojen asiakassaunat ja kuntosali 9. kerroksessa. Lisäksi vapaa pääsy M&M Kuntotalolle.

  • Alakerrassa 83 parkkipaikkaa.

Tutustu tarkemmin: https://www.sokoshotels.fi/fi/turku/original-sokos-hotel-kupittaa

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.