Sale Toivakka

Täysin uudistunut Sale Toivakka on kylän sydän

Talvitauon jälkeen mökkiläisiä on odottanut Toivakassa iloinen yllätys: täysin uudistunut Sale, jonka tuotevalikoimaa on laajennettu kesäsesongin ja asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Kesäasiakkaiden mieleen ovat etenkin paikalliset tuotteet, grillikaasun jakelu ja uusi vedenottopiste. Kaiken kruunaa lämminhenkinen palvelu.

11.6.2021

Kyläkauppapäivä

• Päivittäistavarakauppa ry:n ja sen jäsenyritysten järjestämä Kyläkauppapäivä kutsuu tutustumaan kyläkauppojen toimintaan ja palveluihin sekä muistuttaa lähipalveluiden merkityksestä. Tänä vuonna Kyläkauppapäivää vietetään verkossa lauantaina 12.6.2021.

• Monipuolisesti palvelevien kyläkauppojen ja kattavan myymäläverkoston merkitys elintarvikehuollon ja koko maan asuttavuuden turvaajana on korvaamaton. Kesällä kyläkaupat takaavat myös matkailijoiden ja mökkiläisten palvelut.

• Vuonna 2021 Kyläkauppapäivässä on mukana yli 110 S-ryhmän myymälää. Osallistuvat myymälät kartalla: https://avoimetkylat.fi/kylat-kartalla/

”Vau, mitä ihmettä täällä on tapahtunut!? Näyttääpä upealta!”  

– Mökkiläisten reaktiot ovat ilahduttaneet meitä pitkin kevättä. Joulukuussa avattu, ilmeensä täysin kirkastanut Toivakan Sale on yksi Suomen ensimmäisistä uuden konseptin mukaisista Sale-myymälöistä. Se ihastuttaa sekä kesä- että vakiasiakkaitamme, myymäläpäällikkö Petri Ahapainen ja apulaismyymäläpäällikkö Mira Raitio myhäilevät.

– Puheenaiheista ei ole ollut asiakkaiden kanssa pulaa, niin paljon olemme saaneet positiivista palautetta!

Palvelukirjo alkaa pihalta

Muutoksen entiseen huomaa jo pihalla, jossa parkkialue ympäristöineen on siistitty toimivaksi. On uudet pyörätelineet, kärrykatokset, paikka mullan ja nestekaasun myynnille sekä takapihalla tilaa vaikka asuntoautoille.

Sisääntulossa odottavat upouusi pullonpalautusautomaatti, asiakas-wc:t, käsienpesutila ja erillinen vedenottopiste.

– Vapaa-ajan asukkailta on tullut paljon kiitosta, että vettä saa nyt ilmaiseksi mukaan sisätiloista talvellakin, Petri toteaa.

Paikalliset tuotteet ja uutuudet framilla

Uudelleenjärjestelyiden ja uusien kalusteiden myötä Saleen saatiin lisätilaa yli tuhannelle tuotteelle. Kaikkiaan valikoima kattaa nyt lähes 6 000 tuotetta.

– Saimme hedelmät, vihannekset ja muut tuoretuotteet entistä paremmin esille. Asiakkaidemme toivomia paikallisia tuotteita ja uutuuksia nostamme esille hyllynpäädyissä ja hyllynreunakylteillä, Petri ja Mira esittelevät.

Yhdestä hyllynpäädystä löytyy esimerkiksi keskisuomalaista hunajaa, säilykelihaa ja myllytuotteita. Ylivoimaisesti suosituin lähituote löytyy kuitenkin hevi-osastolta:

– Ilman Hiekkasen Matin uutta perunaa ei tule juhannusta. Siihen kylkeen silliä ja voita, niin avot!

Asiakkaiden toiveet tervetulleita

Toivakan Salessa kesäkaupan huipennus alkaa juhannusviikolta ja jatkuu aina koulujen alkuun saakka.

– Kesällä myynti kasvaa viidenneksen hiljaisimpaan talviaikaan nähden. Vuoden kovimmat myyntipäivät osuvat juhannukseen, Petri ja Mira summaavat.

Salelaisille asiakkaiden toiveiden huomiointi on sydämen asia. Kesällä kun kysyntää on enemmän, voidaan satsata paremmin vaikkapa gluteenittomiin tuotteisiin ja mietoihin viineihin.

– Meillä on töissä kuuden hengen vakiporukka ja nuoria kesäapulaisia. Yhdessä varmistamme, että tavaraa on hyvin hyllyissä ja palvelu pelaa iloisesti! 

Sale Toivakka kollaasi

Toivakan Salen kesähitit

-Sesongin hevi: paikalliset uudet perunat, marjat ja satokausituotteet.

-Grillihitit: lihoissa ja makkaroissa korostuvat kesän uutuusmaut.

-Juomat joka janoon: oluiden ja siiderien rinnalla maustetut vedet ja miedot viinit nosteessa.

-Kylmäkaappijuomat: lähes tuplasti lisää kylmäjuomia ovellisissa kylmäkaapeissa.

-Jätskiuutuudet: entistä laajemmat jäätelövalikoimat.

-Lämpimäiset: paikalliset leipomotuotteet suosikkeja.

-Lisäksi: grillikaasut; vettä saatavilla sisätiloissa sijaitsevasta vedenottopisteestä.

-Kaiken kruunaa: iloinen palvelu hymyn kera!


Kuvat: SOK

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.