Mitähän tämä rinkelinmuotoinen paketti mahtaa pitää sisällään? Hulavanne on joulun hitti.

Tänä jouluna pyöritetään lannetta! Katso hittilahjat lapsille ja aikuisille

Joko arvaat, mikä on tämän joulun suosikkilahja? Vinkki: se painaa 1,2 kilogrammaa.

15.11.2019

Vuonna 2019 joulu ei tule ilman hulavannetta. Pyöritystreeni kehittää sekä vatsalihaksia että kehonhallintaa. Uudet hulavanteet eivät ole paketoijan painajaisia, sillä vanne löytyy kaupasta suorakulmion muotoisesta pakkauksesta. Kuntoilukäyttöön räätälöidyt hulavanteet nimittäin koostuvat useasta pienemmästä palasesta, jotka liitetään toisiinsa.

Prisman kodin ja viihteen valikoimajohtajan Ville Vahlan mukaan hulavanne on oiva joulun hittituote.

- Perinteisiin kuuluu syödä reilulla kädellä ja pyhien jälkeen vaa'alle hyppääminen pelottaa. Ruokailujen välissä voi nyt pyörittää vannetta ja kuluttaa heti ylimääräistä energiaa pois, Vahla perustelee.

- Joulun välipäivinä hulavanne tuo treenin lisäksi runsaasti hupia, kun jokainen harjoittaa lajia omalla tyylillään, hän lisää.

[object Object]

Kirjalahjojen kärjessä ovat Ilkka Remeksen Kremlin nyrkki, Tuomas Kyrön Eskorttia etsimässä, Mielensäpahoittaja, Sofi Oksasen Koirapuisto ja Jari Tervon LOIRI.

Reino- ja Aino-tossut tekevät jouluksi paluun kaupan valikoimiin. Finlaysonin omistukseen päätyneet ikoniset tossut ovat olleet suosittuja lahjoja joka joulu.

[object Object]

Tuorein muumimuki on nimeltään Tykkylumi, jonka piirroksessa talviuniltaan herännyt Muumipeikko ihastelee lumikuorman alla olevaa kuusta. Sekä olohuoneeseen että keittiöön sopiva Iittalan Kastehelmi-maljakko on ajattoman tyylikäs valinta.

Keittiötarvikkeista valurautainen blinipannu voi myös nousta joulun hitiksi.

[object Object]

Frozen 2 on lasten lahjatoiveiden kärjessä

Frozen-elokuva ilmestyi vuonna 2013. Prinsessan ja lumiukon seikkailu jäisessä satumaailmassa on sulattanut pikkulasten sydämet ja tuosta lähtien Frozen-lelut ovat olleet toivotuimpia lahjoja pukinkonttiin. Tänä jouluna ensi-iltansa saa elokuvan jatko-osa, joten Frozen 2 -tuotteet menevät kuin kuumille kiville. Etenkin vain Prismoista löytyvä laulava Elsa-nukke on todennäköisesti iso hitti.

Myös pörröiset Scruffaluvs-lelut löytyvät monelta joululahjalistalta.

Valikoimajohtaja Ville Vahla ennustaa, että Prisman Gaming-osastolla tulee niin ikään olemaan vilinää.

- Erilaiset äly- ja urheilukellot tulevat olemaan kysyttyjä tänäkin jouluna. Lisäksi pelaamisen valikoimat uusittiin Prisma Gamingin julkaisun yhteydessä, joten vaativallekin pelaajalle löytyy kattavat valikoimat hiiriä, näppäimistöjä ja muita pelaamisen tarvikkeita, Vahla kertoo.

Varmoja hittejä ovat PS4-pelikonsoli sekä pelit NHL20 ja Call of Duty: Modern Warfare. Samsungin 24-tuumainen Full HD -pelinäyttö löytyy myös monesta paketista.

Jos taas pelaa tietokoneen sijaan mieluummin lautapelejä, Afrikantähti on klassinen valinta. Pintansa pitävät myös Stigan jääkiekkopeli ja Rubikin kuutio.

Prismat palvelevat laajoilla aukioloajoilla tänäkin jouluna ympäri Suomen. Aukioloajat tarkentuvat osuuskauppakohtaisesti lähempänä sesonkia.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.