Kuvateksti

Takaisinveto: Rainbow Grillatut vihannekset marinadissa (pakaste)

SOK vetää pois markkinoilta erän Rainbow Grillatut vihannekset –pakastekasvissekoituksia. Tuotteen EAN-koodi on 6414893139749. Takaisinveto koskee erää, jonka tunnistaa parasta ennen -merkinnästä 21.07.2016. Tuotetta on myyty S-ryhmän Prismoissa, S-marketeissa sekä ABC-market ja Sale-myymälöissä ympäri Suomen.

19.5.2015

Takaisinveto tehdään, koska tuote saattaa sisältää siihen kuulumatonta vehnänuudelia. Se voi aiheuttaa allergisen reaktion vehnälle allergisille henkilöille ja olla haitaksi keliaakikoille.

Kuluttajia pyydetään hävittämään tuote ja palauttamaan tyhjä pakkaus ensisijaisesti ostopaikkaan tai omien yhteystietojen ja tilitietojen (IBAN-numero ja tilinhaltijan nimi) kanssa postimaksutta osoitteeseen: S-Kuluttajaneuvonta, Tunnus 5020470, 00003 VASTAUSLÄHETYS. Ostos hyvitetään.

Pahoittelemme tapahtunutta.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.