Naturli Luomu vegaaninen levite

Takaisinveto: Naturli’ Foods vetää takaisin erän Naturli’ Luomu Vegaaninen Levitettä

Tavarantoimittaja Naturli’ Foods Oy on todennut erässä Naturli’ Luomu Vegaaninen Levite -tuotetta pieniä jäämiä heraproteiinia. Koska tuote voi aiheuttaa allergisen reaktion maitoallergisille, vetää Naturli’ Foods Oy kyseiset tuotteet takaisin kuluttajilta. Tuotteita on myyty S-ryhmän ruokakaupoissa ja ne on poistettu myynnistä.

27.8.2019

Tuotteen nimi: Naturli’ Luomu Vegaaninen Levite, 225 g

Valmistaja: Grønvang Food Aps, Vejen, Tanska

EAN-koodi:  5701977550172

Parasta ennen: 30.08.19–27.11.19

Jälleenmyyjät: Prisma, S-market, Food Market Herkku ja Alepa

– Elintarvikkeet ovat luottamuksen ja sydämen asia. Sen vuoksi olemme harmissamme, että tuotteen valmistajalla Grønvang Foodilla on joutunut tuotantoon vääriä mausteita, ja pieniä määriä heraproteiinia on päätynyt Naturli’ Luomu Vegaaninen Levite -tuotteeseen. Olemme pyytäneet valmistajaa ryhtymään toimenpiteisiin, joilla varmistetaan ettei vastaavaa enää tapahdu, Naturli’ Foodsin toimitusjohtaja Henrik Lund sanoo.

Grønvang Food on Naturli’ Luomu Vegaaninen Levite -levitteen tuotannon yhteydessä testannut sekä laktoosin että kaseiinin, eikä niistä ole havaittu jäämiä. Naturli’ Luomu Vegaaninen Levite -levitteen valmistaja on nyt käynnistänyt tuotannon uudelleen ja analyysien mukaan ongelma on ratkaistu.

Terveyshaitat rajoittuvat ihmisiin, joilla on maitoallergia. Tuote voi aiheuttaa allergisen reaktion maitoallergiasta kärsiville; kaikille muille sen nauttiminen on turvallista.

Kuluttajia pyydetään hävittämään tuote, mikäli siinä on yllä mainittu parasta ennen -päiväys tai jos tuotteen käyttäjällä on maitoallergia. Tiedustelut voi osoittaa Naturli’ Foodsille: info@naturli-foods.dk

Kuluttajia pyydetään palauttamaan virheellinen tuote ostopaikkaan. Ostos hyvitetään.

***

Yhteystiedot medialle: +45 8614 8300 or info@naturli-foods.dk

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.