RadbluRoyal

Suomi täyttyy kesälomalaisista – näissä kohteissa on vielä tilaa

Hyvissä ajoin ennen lomasesonkia tehdyt varaukset ovat täyttäneet S-ryhmän hotellit Suomen eri osissa, ja suosikkikohteissa ei ole enää välttämättä tilaa. Muutamilta paikkakunnilta ja hotelleista on nopeille varaajille vielä huoneita saatavilla.

6.7.2021

Suomalaiset lomailijat olivat tänä vuonna hyvissä ajoin liikkeellä ja monet varasivat lomareissujensa majoitukset jo keväällä tai alkukesästä.

– Erityisesti kaikkien suosituimmat lomakohteet olivat jo melko lailla varattuja, kun suomalaisten kesälomakausi käynnistyi juhannuksen tienoilla. Vielä suunnitteluvaiheessa olevat ryhtyivät varaamaan huoneitaan kesäkuun loppupuolella, sanoo kaupallinen johtaja Nina Nieminen SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta.

Jos siis lomasuunnitelmat ovat vasta hahmottumassa, voi tulla yllätyksenä, ettei heinäkuussa välttämättä löydykään tilaa siitä S-ryhmän hotellista, jossa on yleensä lomalla vierailtu.

– Jotta kaikki halukkaat pääsisivät tekemään pientä irtiottoa ja nauttimaan Suomen monipuolisesta lomatarjonnasta, olemme koonneet vinkkilistaa paikkakunnista ja hotelleista, joista löytyy vielä tällä hetkellä tilaa. Kannattaa toimia nopeasti! Suomen kesä on lyhyt ja koettavaa on paljon, Nina Nieminen muistuttaa.

Luontoon ja aktiivilomalle

Kaupunkilomaa järven rannalla

Helsinkiä aidoimmillaan

  • Radisson Blu Aleksanterin sijainti Punavuoren keskellä tarjoaa taas uuden näkökulman Helsinkiin ja sen tarjontaan. Kävelymatkan päässä ovat sekä Fredan putiikit, Hietalahden torin tarjonta kirppiksineen että merellinen Helsinki  - Radisson Blu Aleksanteri Hotel Helsingin Punavuoressa (radissonhotels.com)

  • Radisson Blu Royal sijaitsee Kampissa Helsingin keskustassa ja tarjoaa oivan vaihtoehdon lähteä tutkimaan kaupunkia laajemminkin, sillä sen välittömästä läheisyydestä löytyvät sekä metro- että bussiasema. Esimerkiksi Kasarmitorin jättiterassi on kävelymatkan päässä, samoin Töölön kaupunginosan nähtävyydet, kuten Temppeliaukion kirkko ja Kansallismuseo -  Radisson Blu Royal Hotel Helsingin keskustassa Kampissa (radissonhotels.com)

  • Pääkaupunkiseudun muista hotelleista löytyy myös vielä tilaa ja tarjolla on keskenään erityyppisiä lomaelämyksiä:

Original Sokos Hotel Tapiola Garden - Original Sokos Hotel Tapiola Garden Espoo - sokoshotels.fi

Radisson Blu Espoo - Hotelli Espoossa, Suomenlahden rannalla | Radisson Blu Hotel, Espoo (radissonhotels.com)

Original Sokos Hotel Vantaa - Original Sokos Hotel Vantaa - sokoshotels.fi


Kuvat: Aki Rask

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.