Sokos asiakaspalvelu

Sokos-ketju laajenee odotetun tavaratalon palatessa Vaasaan

Sokos kasvaa ensi vuonna, kun Suomen 21. tavaratalo avataan Vaasaan yli 25 vuoden tauon jälkeen. Uusi Sokos-tavaratalo tulee sijaitsemaan Vaasan ydinkeskustassa. Vuonna 1963 perustettu tavaratalo lopetti toimintansa Vaasassa vuonna 1997.

16.3.2023

Kotimainen Sokos-ketju vahvistaa valtakunnallisuuttaan avaamalla vuonna 2024 tavaratalon Vaasaan. Uusi moderni tavaratalo suunnitellaan paikallisen kysynnän ja tarpeen mukaisesti. Sokos Vaasa tuo paljon uutta bränditarjontaa asiakkaille niin muodin, kauneuden kuin kodin tuotealueissa.

- Vaasa on erinomainen sijainti Sokokselle, sillä alueella ei vastaavanlaista muodin, kauneuden ja kodin yhdistävää tyylin tavarataloa löydy. Vaasalaiset ovatkin odottaneet Sokoksen paluuta takaisin, vaikkakin Sokoksen verkkokauppa on osittain korvannut puutetta, sanoo S-ryhmän tavaratalo- ja erikoisliikekaupan ketjujohtaja Mika Laakso. 

Sokos-tavaratalon Vaasaan rakennuttaa Osuuskauppa KPO. Tavaratalon tarkemmasta sijainnista ja rakentamisen aikataulusta kerrotaan niiden vahvistuttua. 

Haluamme olla sekä verkkokaupassa että kivijalassa muodin, kauneuden ja kodin sisustuksen ykkönen

Investoinnit verkkokauppaan ovat päivän trendi kaupan alalla. Sokoksessa investoidaan monikanavaisuuteen ja verkkokauppaa kehitetään kivijalan rinnalla. Tavoitteena on muodostaa moderni monikanavainen kokonaisuus, jossa verkkokauppa ja tavaratalot tukevat toisiaan ja tarjoavat asiakkaille parhaat palvelut siellä, missä he kulloinkin haluavat asioida. 

- Kivijalkamyymälät eivät todellakaan ole katoamassa. Päinvastoin ne virkistävät kaupunkikeskustoja ja tarjoavat asiakkaille inspiraatiota käsinkosketeltavalla tavalla. Oikea valikoima asiakkaan odotukset ylittävällä palvelulla liikuttaa kuluttajia kivijalkaan. Toisaalta verkkokaupan helppous ajasta ja paikasta riippumatta sujuvoittaa arkea. Myös verkkokaupassa inspiraation luomiselle on rajattomasti mahdollisuuksia, Laakso kuvaa. 

S-ryhmällä on tällä hetkellä yhteensä 20 Sokos-tavarataloa ja 40 Sokos Emotion -myymälää ympäri Suomen. 


Kuvat: SOK

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.