Kuvateksti

SOK MEDIA laajentaa mediaratkaisuiden tarjontaa ja vahvistuu kolmella avainrekrytoinnilla

S-ryhmä alkaa tarjota kumppaniyrityksille älykkäitä mediaratkaisuja S-ryhmän omiin medioihin ja on tehnyt siihen liittyen kolme avainrekrytointia. Edistyksellisillä mediaratkaisuilla palvellaan S-ryhmän bonuspartnereita ja tavarantoimittajia.

28.3.2019

"Kansainvälisesti kaupan media on ollut mainostajien suosiossa jo pitkään, sillä se tarjoaa mahdollisuuden olla läsnä asiakkaan ostopolulla monikanavaisesti ja mitattavasti.__Yhteishyvä, eri verkko- ja mobiilipalvelumme sekä esimerkiksi toimipaikkojemme digitaaliset mainosnäytöt tavoittavat joka päivä yli miljoona suomalaista: olemme siis läsnä kuluttajan arjessa ja ostopolulla kattavasti. Vahvistamme nimityksillämme entisestään kykyämme luoda moderneja vähittäiskauppamedian ratkaisuja, joilla pystymme tuottamaan mitattavaa lisäarvoa kumppaniyrityksillemme", kanavajohtaja Anne Sassi-Leivonen SOK MEDIAsta iloitsee.

KTM, HHJ Hannaleena Koskinen on nimitetty Head of Media Sales -tehtävään vastuullaan Smart Median liiketoiminta, ratkaisujen kaupallistaminen ja niiden myyntitoiminto.Koskisella on yli 15 vuoden työkokemus datapohjaisten markkinointi- ja mediapalvelujen kaupallistamisesta, myynnin johdosta sekä ratkaisumyynnistä.

Hän on toiminut aiemmin mm. liiketoimintajohtajana Go-On Helsinki Oy:ssä, Aller Median kaupallisena- ja yritysmyyntijohtajana sekä johtoryhmän jäsenenä, myyntijohtajana Fonecta Oy:ssä, myyntijohtajana ja johtoryhmän jäsenenä Fonecta Enterprise Solutions Oy:ssä sekä asiakkuusjohtajana Postin Markkinointipalveluissa ja Bisnode Oy:ssä.

Yhteiskuntat. yo. Pekka Nykänen, Ulkomaankaupan eat, on nimitetty Solution DevelopmentManager -tehtävään vastuullaan Smart Median tuotteistus, markkinointiratkaisujen kehitys ja strategisesti merkittävät asiakkuudet. Hänellä on yli 10 vuoden työkokemus datapohjaisten markkinointi- ja mediapalvelujen ratkaisumyynnistä ja kaupallistamisesta.

Nykänen on toiminut aikaisemmin asiakkuusjohtajana Fonecta Oy:ssa sekä Fonecta Enterprise Solutions Oy:ssa, jossa hän on vastannut strategisista asiakkaista sekä partnerliiketoiminnan kehittämisestä. Lisäksi Nykänen on työskennellyt markkinoinnin konsultointitehtävissä, ulkomaankaupan tehtävissä ja yrittäjänä. 

Yo. Aleksi Rautakorpi, Tuotekehityksen eat, Myynnin at, on nimitetty Solution DevelopmentManager -tehtävään vastuullaan Smart Median tuotteistus, markkinointiratkaisujen kehitys ja strategisesti merkittävät asiakkuudet. Rautakorvella on työkokemusta yli 10 vuoden ajalta ratkaisu-ja mediamyynnistä sekä datapohjaisista markkinointipalveluista useissa eri vastuurooleissa. Hän on toiminut aiemmin mm. asiakkuusjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä Pop Mediassa, Aller Median Markkinointipalveluissa tarjoomasta ja myyntitiimistä vastaavana, Fonecta Oy:ssä asiakkuusjohtajana sekä Sanoma-konsernin eri yksiköissä asiakasvastuullisena. 

Lisätiedot:

_Kanavajohtaja Anne Sassi-Leivonen, SOK MEDIApuh.010 76 82308 

Head of Media Sales Hannaleena Koskinen, SOK MEDIApuh. 010 76 80329 ._


Kuvat: S-Ryhmä

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.