Asennus

Sector Alarmista S-ryhmän uusi bonusyhteistyökumppani – ”Kodin turvapalvelut kiinnostavat yhä useampia”

Kodin turvallisuuspalveluja tarjoava Sector Alarm ja S-ryhmä ovat solmineet valtakunnallista bonusyhteistyötä koskevan sopimuksen. Sopimuksen myötä Sector Alarmin kodin hälytysjärjestelmän kuukausimaksusta saa jatkossa S-ryhmän Bonusta.

3.2.2020

- Yhä useampaa suomalaista kiinnostaa kodin turvallisuuspalvelujen tuoma turva ja mielenrauha, ja asiakasomistajamme ovatkin jo pitkään toivoneet kodin turvallisuuspalveluja mukaan kumppaniverkostoomme. Olemme iloisia voidessamme vastata näihin odotuksiin bonusyhteistyöllä Sector Alarmin kanssa, S-ryhmän asiakkuusjohtaja Pekka Litmanen kertoo.

Sector Alarm on Euroopan ja Suomen toiseksi suurin kodin turvallisuuspalveluja tarjoava yritys. Yli puolen miljoonan kodin ja pienyrityksen murto- ja paloturvallisuutta valvoo hälytysjärjestelmä, joka on yhdistetty Sector Alarmin jatkuvasti päivystävään hälytyskeskukseen. Norjalaislähtöinen yritys aloitti Suomessa vuonna 2016 ja on nopeasti kasvanut valtakunnalliseksi toimijaksi.

- Sector Alarm on saavuttanut Suomessa vahvan aseman ja jatkaa voimakasta kasvuaan. S-ryhmän bonusyhteistyö tukee erinomaisesti kasvustrategiaamme, sanoo Suomen Sector Alarmin toimitusjohtaja Petteri Kaijasilta.

- S-ryhmä on suuri toimija, joka on mukana monen suomalaisen elämässä päivittäin. Uskomme, että yhteistyö suuren, valtakunnallisen toimijan kanssa avaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden tehdä kodin turvallisuutta lisääviä palveluja tutummiksi yhä useammille suomalaisille ja helpottaa kodin turvallisuuteen liittyviä valintoja, Kaijasilta sanoo.

Lisätietoja

S-ryhmä

asiakkuusjohtaja Pekka Litmanen

puh. +358 10 76 80724

pekka.litmanen@sok.fi

Sector Alarm Oy

toimitusjohtaja Petteri Kaijasilta

puh. +358 400 418156

petteri.kaijasilta@sectoralarm.fi

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.