Uudet lahjakortit

S-ryhmän uusi tuoterajattu lahjakortti sopii lahjaksi esimerkiksi nuorelle

S-ryhmä uudistaa lahjakorttejaan. Uudella tuoterajatulla lahjakortilla ei voi ostaa tupakkaa tai alkoholia, joten se sopii hyvin esimerkiksi lahjaksi nuorelle tai vaikka arpajaisvoitoksi tuntemattomalle saajalle. Kaikkien lahjakorttien kuva-aiheet on päivitetty uusilla raikkailla vaihtoehdoilla.

20.10.2021

S-ryhmän lahjakortti on monelle suomalaiselle tuttu lahja, sillä kortilla voi maksaa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa Suomessa. Lahjakortti käy tavarataloissa, ruokakaupoissa sekä Sokos Hotelleissa ja Radisson Blu -hotelleissa. Lahjakortit käyvät maksuvälineenä myös kaikissa S-ryhmän ravintoloissa ja kahviloissa.

”S-ryhmän lahjakortit ovat erittäin suosittuja, sillä niillä on niin paljon käyttömahdollisuuksia ympäri Suomen. Myös monet yritykset ja yhdistykset suosivat lahjakortteja tavaralahjojen sijaan”, kertoo korttien tuoteryhmäpäällikkö Marketta Lundell S-Pankista.

Lokakuun puolivälissä lahjakorttien valikoima monipuolistuu. Uudella tuoterajatulla lahjakortilla ei voi ostaa tupakka- ja alkoholituotteita. Tuoterajattu lahjakortti käy maksuvälineenä vain S-ryhmän päivittäistavarakaupoissa, eli esimerkiksi Alepassa, Salessa, S-marketissa, Prismassa ja Sokoksella.

”Tuoterajattu lahjakortti on toivottu uutuus. Se sopii hyvin lahjaksi esimerkiksi nuorelle tai vaikkapa arpajaisvoitoksi, jolloin lahjan saaja ei ole etukäteen tiedossa”, Lundell sanoo.

Tuoterajattu lahjakortti

Tuoterajatut lahjakortit mahdollistavat myös hyväntekeväisyyskampanjoissa nimenomaan ruokaan tarkoitettujen lahjakorttien lahjoittamisen vähävaraisille. Esimerkiksi Hyvä joulumieli -keräykseen sekä muihin S-ryhmän marketkaupan tukemiin keräyksiin on aiemmin pitänyt keräysluvan puitteissa teettää erilliset paperiset lahjakortit. Lundellin mukaan uudistus helpottaa tärkeää hyväntekeväisyystyötä esimerkiksi joulun alla.

S-ryhmän lahjakortit ovat uudistuneet myös ulkonäön osalta. Uudet kortit ovat pystymallisia S-Etukortti Visan tyyliin. Uudet kuva-aiheet mukailevat värikkäämpiä ja hillitympiä lahjapapereita, joten kortti näyttääkin nimensä mukaisesti lahjalta. Myöhemmin syksyllä julkaistaan vielä uusi jouluinen kuva-aihe.

Lahjan antaja voi valita kortille lahjasumman 10–150 euron väliltä ja haluamansa kuva-aiheen. Lahjakortti on voimassa 24 kuukautta ostohetkestä ja lahjansaaja voi käyttää kortille ladatun rahasumman joko kerralla tai pienemmissä osissa. Lahjakortteja voi ostaa muun muassa Prismojen ja Sokosten sekä S-marketin, Alepan ja Salen kassoilta. Uusilla kuvilla varustetut kortit tulevat myyntiin vähitellen syksyn aikana. Yritykset voivat tilata suurempia määriä lahjakortteja myös verkkopalvelusta osoitteesta s-lahjakortti.fi.

Lue lisää S-Lahjakortti.fi


Kuvat: S-Pankki

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.