Uudet lahjakortit

S-ryhmän uusi tuoterajattu lahjakortti sopii lahjaksi esimerkiksi nuorelle

S-ryhmä uudistaa lahjakorttejaan. Uudella tuoterajatulla lahjakortilla ei voi ostaa tupakkaa tai alkoholia, joten se sopii hyvin esimerkiksi lahjaksi nuorelle tai vaikka arpajaisvoitoksi tuntemattomalle saajalle. Kaikkien lahjakorttien kuva-aiheet on päivitetty uusilla raikkailla vaihtoehdoilla.

20.10.2021

S-ryhmän lahjakortti on monelle suomalaiselle tuttu lahja, sillä kortilla voi maksaa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa Suomessa. Lahjakortti käy tavarataloissa, ruokakaupoissa sekä Sokos Hotelleissa ja Radisson Blu -hotelleissa. Lahjakortit käyvät maksuvälineenä myös kaikissa S-ryhmän ravintoloissa ja kahviloissa.

”S-ryhmän lahjakortit ovat erittäin suosittuja, sillä niillä on niin paljon käyttömahdollisuuksia ympäri Suomen. Myös monet yritykset ja yhdistykset suosivat lahjakortteja tavaralahjojen sijaan”, kertoo korttien tuoteryhmäpäällikkö Marketta Lundell S-Pankista.

Lokakuun puolivälissä lahjakorttien valikoima monipuolistuu. Uudella tuoterajatulla lahjakortilla ei voi ostaa tupakka- ja alkoholituotteita. Tuoterajattu lahjakortti käy maksuvälineenä vain S-ryhmän päivittäistavarakaupoissa, eli esimerkiksi Alepassa, Salessa, S-marketissa, Prismassa ja Sokoksella.

”Tuoterajattu lahjakortti on toivottu uutuus. Se sopii hyvin lahjaksi esimerkiksi nuorelle tai vaikkapa arpajaisvoitoksi, jolloin lahjan saaja ei ole etukäteen tiedossa”, Lundell sanoo.

[object Object]

Tuoterajatut lahjakortit mahdollistavat myös hyväntekeväisyyskampanjoissa nimenomaan ruokaan tarkoitettujen lahjakorttien lahjoittamisen vähävaraisille. Esimerkiksi Hyvä joulumieli -keräykseen sekä muihin S-ryhmän marketkaupan tukemiin keräyksiin on aiemmin pitänyt keräysluvan puitteissa teettää erilliset paperiset lahjakortit. Lundellin mukaan uudistus helpottaa tärkeää hyväntekeväisyystyötä esimerkiksi joulun alla.

S-ryhmän lahjakortit ovat uudistuneet myös ulkonäön osalta. Uudet kortit ovat pystymallisia S-Etukortti Visan tyyliin. Uudet kuva-aiheet mukailevat värikkäämpiä ja hillitympiä lahjapapereita, joten kortti näyttääkin nimensä mukaisesti lahjalta. Myöhemmin syksyllä julkaistaan vielä uusi jouluinen kuva-aihe.

Lahjan antaja voi valita kortille lahjasumman 10–150 euron väliltä ja haluamansa kuva-aiheen. Lahjakortti on voimassa 24 kuukautta ostohetkestä ja lahjansaaja voi käyttää kortille ladatun rahasumman joko kerralla tai pienemmissä osissa. Lahjakortteja voi ostaa muun muassa Prismojen ja Sokosten sekä S-marketin, Alepan ja Salen kassoilta. Uusilla kuvilla varustetut kortit tulevat myyntiin vähitellen syksyn aikana. Yritykset voivat tilata suurempia määriä lahjakortteja myös verkkopalvelusta osoitteesta s-lahjakortti.fi.

Lue lisää S-Lahjakortti.fi

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.