S-ryhmälle ja Foodie.fm -palvelulle kultamitalipaikka Channel Innovation Awards -kilpailussa Yhdysvalloissa

S-ryhmälle ja Foodie.fm -palvelulle kultamitalipaikka Channel Innovation Awards -kilpailussa Yhdysvalloissa

23.5.2012

S-ryhmä ja Foodie.fm nappasivat kultamitalipaikan amerikkalaisessa Retail TouchPointsin Channel Innovation Awards -kilpailussa. Nyt toista kertaa jaetun palkinnon saajat julkistettiin 22. toukokuuta Hasbrought Heightsissa New Jerseyssä. S-ryhmän ja Digital Foodie Oy:n yhteistyönä rakentama personoitu osto- ja ruokasuosituspalvelu kiilasi kärkijoukkoon jättäen taakseen muun muassa Marks & Spencerin ja Targetin. Kilpailun tavoitteena on nostaa esiin sellaisia kaupan alan monikanavaisia menestystarinoita, joilla asiakkaiden palvelutarve on onnistuttu ratkaisemaan uudella tavalla.

"Olemme erittäin tyytyväisiä tästä kansainvälisestä huomionosoituksesta. Kaupan alan sähköiset palvelut kehittyvät tällä hetkellä hurjaa tahtia ja kanssakilpailijoiden taso oli todella kova. Toisaalta tiedämme, että teemme työtä, jota kukaan ei tässä mittakaavassa maailmalla vielä ole tehnyt", Digital Foodien toimitusjohtaja Kalle Koutajoki iloitsee.

S-ryhmän päivittäistavarakaupan Foodie.fm -palvelu on kasvanut vajaassa kahdessa vuodessa digitaalisesta ruoka-apulaisesta vuorovaikutteisuutta ja henkilökohtaisuutta vahvasti hyödyntäväksi sosiaaliseksi yhteisöksi. Palvelulla on Suomessa jo yli 220.000 käyttäjää. Maaliskuun alussa Foodie.fm alkoi toimia myös verkkoruokakaupan kanavana Oulussa, Kuopiossa ja pääkaupunkiseudulla. Ruokaostokset voi näillä paikkakunnilla tilata kotiin joko verkosta, iPadillä tai älypuhelimilla.

S-ryhmälle Foodie.fm on kivijalka, jonka ympärille ruokakaupan sähköiset palvelut kehittyvät. Tavoitteena on olla edelläkävijä asiakkaiden arjen tarpeita vastaavien uusien palveluiden kehittämisessä.

"Tavoitteenamme on kehittää uusia yhä vuorovaikutteisempia ja yksilöllisempiä palveluita helpottamaan ruokakaupassa asioimista. Foodie.fm kehittyy jatkuvasti tehden palvelusta yhä yksilöllisempää, helpompaa ja läpinäkyvämpää. Tällä hetkellä palvelusta löytyvät jo täydelliset hinta- ja valikoimatiedot noin 630 myymälän tuotteista. Kesällä vastaavat tiedot löytyvät kaikista myymälöistä. Tämän mittakaavan hintaläpinäkyvyys on harvinaista jopa maailmanlaajuisesti", summaa valikoimajohtaja Ilkka Alarotu SOK Päivittäistavarakaupan ketjuohjauksesta.

Lisätietoja kilpailusta ja voittajista

Tutustu ja testaa Foodie.fm -palvelua 

Lisätietoja: toimitusjohtaja Kalle Koutajoki, Digital Foodie Oy, p. 040 7012397, sähköposti: kalle.koutajoki@foodie.fm

Valikoimajohtaja Ilkka Alarotu, SOK, p. 010 76 80634, sähköposti: Ilkka.alarotu@sok.fi

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.