Kodin Terrasta Prisma Rauta

S-ryhmä panostaa rautakauppaan Prisman johdolla

Prismasta on jo vuosia löytynyt kattava rautakaupan valikoima. S-ryhmä käynnistää rautakauppapalveluiden monikanavaisen uudistamisen Prisman johdolla ja yhdistää eri rautakaupan brändinsä yhden, Prisma Rauta -nimen alle. Valikoimaa ja palveluita kehitetään entisestään.

25.3.2022

"Prisma Rauta kattaa konseptina jatkossa niin rautakaupan suuryksikkömme, Prismojen rautakaupan osastot kuin joidenkin Prismojen yhteydessä sijaitsevat erilliset Prisma Rauta -myymälät. Samalla keskitämme rautakaupan verkkokaupan jatkossa Prisma.fi:hin – Prisman muun valikoiman kanssa samaan paikkaan", kertoo S-ryhmän käyttötavarakaupan johtaja Virpi Viinikainen.

Entisten Kodin Terra -myymälöiden osalta ensivaiheessa muutos näkyy myymälöiden uutena nimenä. Prisma Rauta -myymälöiden ilmettä ja valikoimaa kehitetään askel kerrallaan lähivuosina.

"Suuryksiköissämme on yritysmyynti ollut vahvalla kasvu-uralla viime vuosina. Haluamme jatkossa palvella sekä kuluttaja- että ammattiasiakkaitamme heidän tarpeitaan vastaavalla tavalla kehittämällä palveluita yhdessä asiakkaiden kanssa ja myös viestimällä entistä vahvemmin jo olemassa olevista palveluistamme. Yllättävän harva tietää esimerkiksi sitä, miten monessa Prismassa on tarjolla maalinsekoituspalvelu tai lainattava peräkärry rakennustarpeiden kuljetukseen", muistuttaa Viinikainen.

Viimeiset kaksi vuotta ovat tunnetusti olleet kotoilun aikaa ja moni suomalainen on innostunut paitsi sisustamaan myös remontoimaan kotiaan tai pihaansa. Trendi on näkynyt vahvasti myös S-ryhmän rautakaupassa – erityisesti Prismassa.

Pienen pintaremontin aloittaminen ei pitäisi olla vaikeaa ainakaan tarvikkeiden hankintavaiheessa. Meille on tärkeää helpottaa asiakkaidemme elämää tarjoamalla kysytyimmät rautakaupan tuotteet helposti muiden Prisma-ostosten kanssa samalla reissulla. Moni Prisma on auki 24/7, joten Prismasta saa tarvikkeet rautakauppojen normaalien aukioloaikojen ulkopuolella vaikka keskellä yötä.

Prisma Rautaa ohjaavat samat vastuullisen hankinnan periaatteet kuin muutakin S-ryhmän omaa hankintaa.

Esimerkiksi puutavaran osalta meille on tärkeää varmistaa, että raaka-aineet tulevat kestävästi hoidetuista metsistä, kertoo Viinikainen.

S-ryhmän rakentamisen puutavara on sertifioitua. Kaupparyhmän tavoitteena on, että omien merkkien puupohjaiset käyttötavarat ovat FSC- tai PEFC-sertifioitua tai tuotteelle on myönnetty Joutsenmerkki tai EU:n ympäristömerkki vuoden 2025 loppuun mennessä. Valtaosa on puutavarasta, esimerkiksi kaikki kestopuu, on kotimaista raaka-ainetta.


Kuvat: Osuuskauppa Hämeenmaa

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.