Vesihanoja

Rautakauppaan S-Yrityspalvelu

S-ryhmän rautakauppaan perustettiin alkuvuodesta S-Yrityspalvelu, jolla on yli osuuskaupparajojen toimiva, koko maan kattava myyntiverkosto.

4.7.2019

S-Yrityspalvelun organisaatioon kuuluu lähes jokainen S-ryhmän rautakauppa, joista on nimetty myyntipäällikkö vetämään kunkin alueosuuskaupan yritysmyyntitiimiä. Valtakunnallisella koordinoinnilla ja sopimuksilla luodaan puitteet paikalliselle kaupankäynnille ja laadulle. Lisäksi nykyinen myynnintietojärjestelmä mahdollistaa valtakunnallisen sopimushinnoittelun.

– Tavoitteena on palvella yritysasiakkaita entistä kokonaisvaltaisemmin sekä luoda asiakkaisiin päin yhdet yhtenäiset kasvot. Yksi tärkeä tavoite on tukea myös S-ryhmän omaa rakentamista tuottamalla sinne tehokkuutta ja rakennushyötyjä, huomauttaa kenttäpäällikkö Mikko Pitkänen SOK Vähittäiskaupan ketjuohjauksesta.

Myyjillä aktiivinen ote

S-Yrityspalvelun myyntitiimien myyjät ottavat aktiivisesti kontaktia alueen rakennusurakoitsijoihin. Esimerkiksi Kodin Terra Tuusulan yritysmyyjän Janne Lahtisen tavoitteena on saada sovittua joka päivälle asiakastapaaminen, jonka tarkoituksena on selvittää asiakkaan kokonaistarve ja syventää asiakassuhdetta.

– Aktiivinen kenttätyö on yksi onnistumisen edellytyksistä. Vastaanotto työmailla on ollut poikkeuksetta positiivista! Heidän työnsä helpottamisesta ja hankintaväylien kilpailutuksestahan tässä on pitkälti kysymys, Janne toteaa.

Myyjän tehtävänä on hoitaa asiakkaan asioita, kuten muun muassa suositella ja kilpailuttaa tuotteita sekä järjestää toimitukset työmaalle.

– Mukavaa on, kun entuudestaan tuntemattoman työmaan hankinnasta vastaava soittaa ja tilaa kuorman sen takia, että olen käynyt kauppaa hänen kollegansa kanssa.

S-Yrityspalvelun startti on ollut lupaava. Tuloksia on jo nähtävissä ja uusia, isojakin sopimuksia on tehty.


S-Ryhmän rautakauppaverkosto koostuu Kodin terra-, S-Rauta- ja Rauta-Prisma-ketjuista. Lisäksi Prismojen rautaosastot palvelevat niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaita.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.