Prisman verkkokauppa ja Postin pakettiautomaatit tuovat käyttötavarakaupan tarjonnan sinne, missä asiakkaat ovat

Prisman verkkokauppa ja Postin pakettiautomaatit tuovat käyttötavarakaupan tarjonnan sinne, missä asiakkaat ovat

13.8.2012

S-ryhmän asiakasomistajien palvelutarjonta laajenee merkittävästi, kun Prismojen laaja käyttötavaravalikoima on nyt saatavilla myös verkossa. Myös verkossa tehtyjen ostosten  noutaminen ja palauttaminen helpottuu jatkossa. Itella Postin ja S-ryhmän yhteistyösopimuksen tavoitteena on tuoda jopa 350 Postin pakettiautomaattia S-marketteihin, ABC-liikennemyymälöihin ja muihin S-ryhmän toimipaikkoihin ympäri Suomen vuoteen 2015 mennessä.

"Asiakasomistajamme ovat jo pidempään toivoneet, että laajentaisimme käyttötavarakaupan tarjontaamme vahvemmin myös verkkoon. Nyt avautunut Prisman verkkokauppa on suunniteltu asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden ehdoilla. Sen rakentamisen keskiössä ovat olleet asiakkaalle olennaiset asiat eli turvallisuus, helppokäyttöisyys ja selkeys, joka ilmenee ennen kaikkea tuotteiden helppona löytymisenä", S-Verkkopalvelut Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Brander SOK:lta toteaa.

Ensimmäisessä vaiheessa Prisman verkkokaupasta voi ostaa viihde-elektroniikkaa, isoja ja pieniä kodinkoneita, pelaamisen tuotteita, elokuvia, kirjoja sekä kauneuden ja hyvinvoinnin pienlaitteita. Myöhemmin syksyllä valikoima laajenee kodin alueelle, leluihin ja peleihin sekä kuntoilun tuotteisiin. Kaikki keskeiset käyttötavarakaupan tuoteryhmät löytyvät verkosta vuoden 2013 aikana.

Palveluun rekisteröityneille asiakasomistajille kertyy Bonusta verkko-ostoksista normaaliin tapaan.

"Verkosta ostetut tuotteet voi tilata kuljetettuna joko suoraan kotiin, lähimpään postiin, pakettiautomaattiin tai omaan Prismaan. Kotiin kuljetettuihin tuotteisiin, kuten esimerkiksi isoihin kodinkoneisiin, on mahdollista ostaa myös erillisiä asennuspalveluita", Ilkka Brander summaa.

Verkkokaupassa tehtyjen hankintojen noutaminen ja mahdolliset palautukset helpottuvat lähitulevaisuudessa huomattavasti, kun Itella Posti ja S-ryhmä tuovat lisää Postin pakettiautomaatteja eri puolille Suomea. Verkostoa lisätään erityisesti pienempiin toimipaikkoihin eli S-marketteihin ja ABC-liikennemyymälöihin

"Helppokäyttöisiä pakettiautomaatteja on tällä hetkellä jo 75 ympäri maata ja niiden suosio kasvaa jatkuvasti. Laajenevan automaattiverkoston myötä yhä useampi asiakas ympäri maata voi noutaa pakettinsa helposti, nopeasti ja edullisesti. Palvelun laajennus lisää asiakkaan valinnanvaraa ja tukee verkkokaupan kehitystä", sanoo Itella Postin Pakettipalveluiden johtaja Aku Happo.

"Osa pakettiautomaateista on tarkoitus saada asiakkaidemme käyttöön jo tänä vuonna, loput asteittain vuoden 2015 alkuun mennessä ", Ilkka Brander summaa.

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Ilkka Brander, S-Verkkopalvelut Oy, p. 010 76 81081, sähköposti: ilkka.brander@sok.fi

Johtaja Aku Happo, Itella Posti Oy ,Pakettipalvelut, p. 040 562 7065, sähköposti: aku.happo@itella.com

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.