Prisma Vanalinn

Prisman ensimmäinen 24/7 supermarket tuo Tallinnan vanhaan kaupunkiin edullisemmat hinnat

Tallinnan vanhaan kaupunkiin (Aia-katu 3) on avattu uusi ja samalla alueen ensimmäisen Prisma. Nyt edullinen hintataso on myös keskustan ja vanhan kaupungin asukkaiden saatavilla. Myymälä on avoinna vuorokauden ympäri

5.9.2019

800 neliön myymälän tavoitteena on tyydyttää kaupunkimaiseen elämäntyyliin tottuneiden ihmisten tarpeet ja sen huomion keskipisteessä ovat valmisruoat, terveelliset valinnat sekä mukavat ja nopeat ostot.

”Vanhan kaupungin Prisma on meidän ensimmäinen myymälämme keskustassa ja samalla ensimmäinen supermarketti, joka on tarkoitettu ympärivuorokautisesti tehtäviin nopeisiin ostoihin”, sanoi Prisma Peremarketin operatiivinen johtaja Teemu Kilpiä, jonka mukaan Tallinnaan ja sen lähiympäristöön aiotaan lähivuosien aikana avata lähes kymmenen supermarkettia.

”Supermarketti on pinta-alaltaan ja tuotevalikoimaltaan pienempi kuin meidän tähänastiset hypermarkettimme, mutta edustettuna ovat kaikki tärkeimmät päivittäistavarat. Uudistuksena tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman valmisruokia, tuoretta paikalla puristettua appelsiinimehua sekä luonnollisesti on tarjolla myös tärkeimpiä elintarvikkeita ja kulutustavaroita sekä turisteille että myös vanhan kaupungin asukkaille”, Kilpiä sanoi.

Supermarketista saa laajan valikoiman erilaisia valmisruokia, leivonnaisia, voileipiä ja salaatteja, lisäksi urheiluruokia, lasten ja lemmikkieläinten tuotteita ja myös laktoosittomia ja gluteenittomia sekä vegaanituotteita.

”Niin laaja tuotevalikoima ja hyvät hinnat ovat lopultakin saapuneet vanhaan kaupunkiin. Kaikkien kahvinystävien iloksi uudesta Prismasta saa myös vanhan kaupungin edullisimman kahvijuoman 95 sentillä”, Kilpiä lisäsi.

Vanhan kaupungin Prisma alkaa Sikupillin, Mustamäen ja Lasnamäen myymälöiden tavoin olla avoinna vuorokauden ympäri. Kilpiän mukaan 24/7 avoinna olevat kaupat ovat sekä Tallinnassa, Tartossa että Narvassa tähän mennessä osoittaneet, että niille on kysyntää ja asiakkaat ovat tällaisesta mahdollisuudesta kiitollisia.

”Meidän supermarkettimme sijaitsee Tallinnan ytimessä, jossa asuu, työskentelee ja poikkeaa päivittäin tuhansia ihmisiä. Toivomme, että he voivat nauttia laajasta tuotevalikoimastamme ja pysyvästi edullisista hinnoistamme sekä suorittaa ostoksensa nopeasti ja mukavasti."

Prisman ensimmäisen supermarketin juhlallisiin avajaisiin osallistuivat Suomen lähetystön, Suomen Viron-instituutin ja Viron kauppiasliiton edustajat, Tallinnan keskikaupungin johtaja Vladimir Svet sekä lukuisat myymälän asiakkaat.

Prisma Peremarket AS on toiminut Virossa vuodesta 2000 alkaen. Ketjulla on Tallinnassa, Tartossa ja Narvassa yhteensä yhdeksän myymälää, jotka yhdessä tukiyksikön kanssa työllistävät lähes 800 henkeä. Prisman valikoima on maan laajin ja kauppaketjun ostoskori on yksi Viron edullisimmista. Prisma Peremarket kuuluu S-ryhmään, joka toimii Suomen, Viron ja Venäjän markkinoilla, ja jossa työskentelee yli 40 000 henkeä.

Lisätiedot medialle:

Piret Lankots

Prisma Peremarket AS

Viestintäpäällikkö

Sähköposti: piret.lankots@sok.fi

Puh.: +372 5680 9670

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.