Rocca al Mare Prisma

Prisma avasi Rocca al Maren ostoskeskuksessa Baltian suurimman hypermarketin

Prisma avasi Tallinnassa Rocca al Maren ostoskeskuksessa Baltian suurimman hypermarketin. Uudistettu myymälä on pinta-alaltaan 12 500 neliömetriä. Laajennuksen yhteydessä myös tuotevalikoima laajeni merkittävästi. Avajaisia juhlistettiin Viron pisimmällä maistelupöydällä, jossa oli tarjolla yli 230 eri tuotetta.

29.11.2019

Rocca al Maren Prismassa, joka nyt on melkein kahden jalkapallokentän kokoinen, on tästä lähtien myynnissä yhteensä lähes 70 000 tuotetta.

– Olemme iloisia, että voimme tarjota asiakkaillemme laajan tuotevalikoiman. Toivon, että asiakkaat saavat Rocca al Mare Prismasta nyt kaiken tarvitsemansa. Olemme ottaneet valikoimiimme paljon uusia mielenkiintoisia tuoteryhmiä. Niiden joukosta oikean tuotteen valitsemisessa auttaa tarvittaessa henkilökunta, joka kiertelee myymälän puolella auttamassa ja neuvomassa asiakkaita, Prisma Peremarketin toimitusjohtaja Jussi Nummelin sanoo.

Myymälän yhteyteen avattiin myös uusi Food Market -ruokaosasto, josta voi ostaa paikan päällä valmistettuja elintarvikkeita. Hedelmä- ja vihannesosasto sekä herkku-, liha- ja kalatuotteiden valikoima täydentyivät. Myymälässä voi nauttia tuoretta kahvia ja leivonnaisia. Prismaan on avattu Fazer-leipomo, jossa on myynnissä laaja valikoima paikan päällä valmistettuja ciabattoja ja patonkeja. Perinteisessä pitsauunissa paistetaan pitsaa, saatavilla on tuoretta savustettua kalaa ja Food Marketissa voi itse maustaa lihaa ja kalaa mieleisellään tavalla.

Prismassa aloitettiin myös rakennustarvikkeiden ja kodinkoneiden myynti. Remonttituotteita on aiempaa laajempi valikoima. Myynnissä on nyt tuotteita pesukoneista ja jääkaapeista kannettaviin tietokoneisiin, puhelimiin, pelitarvikkeisiin ja tietotekniikkalaitteisiin sekä erillinen osasto e-urheilun ystäville ja tietokonepelaajille.

Viron suurimmat ruokamaistajaiset

Uudistuneen myymälän kunniaksi avajaisissa katettiin myös Viron suurin maistelupöytä, jonka pituus oli 60 metriä. Tarjolla oli monipuolinen kattaus erilaisia herkkuja läheltä ja kaukaa: makuelämyksiä muun muassa virolaisesta, suomalaisesta, meksikolaisesta ja intialaisesta keittiöstä.

– Rocca al Maren ostoskeskuksen Prismaan on nyt tullut paljon uusia tuotteita, joita ei ole aiemmin saanut koko Virosta. Halusimme, että asiakkaat saisivat yhdessä kokeilla niitä. Tästä syntyi idea järjestää uudistumisen kunniaksi suuret ruokamaistajaiset. Toivottavasti moni löysi itselleen uuden lempituotteen, joka muuten olisi voinut jäädä aivan pimentoon, Nummelin sanoo.

Prisma Peremarket AS on toiminut Virossa vuodesta 2000 alkaen. Ketjulla on Tallinnassa, Tartossa ja Narvassa yhteensä yhdeksän myymälää, jotka yhdessä tukiyksikön kanssa työllistävät lähes 800 henkeä. Prisman valikoima on maan laajin ja kauppaketjun ostoskori on yksi Viron edullisimmista. Prisma Peremarket kuuluu kauppakonserniin S-ryhmä, joka toimii Suomen, Viron ja Venäjän markkinoilla ja jossa työskentelee yli 40 000 henkeä.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.