S-market Tammisaaressa ollaan jo joulutunnelissa. Kuvassa heviosaston vastaava Linda Westerlund.

Laajat aukioloajat ja s-kaupat.fi helpottavat jouluruuhkaa

Joulu on ruokakaupoissa ruuhkaista aikaa, mutta joulun valmistelua voi helpottaa optimoimalla ostosreissun ajankohdan tai tilaamalla ruoat verkkokaupasta s-kaupat.fi. Verkkokaupassa toimitusikkunoita on lisätty 30 prosenttia, jotta ruuhkaton vaihtoehto olisi mahdollinen kaikille halukkaille.

14.12.2022

S-ryhmän ruokakaupat eli Prismat, S-marketit, Salet, Alepat, ja Food Market Herkut sekä ABC liikennemyymälät palvelevat laajoilla aukioloajoilla läpi joulun. Lähes 100 myymälää pitävät ovensa auki 24/7.  

– Joulu on ruokajuhla ja niinpä ruokakaupoissa on joulun alla ruuhkaa. Rauhallisimpia hetkiä ostosten tekoon ovat varhaiset aamut sekä myöhäiset illat ja yöt, S-ryhmän päivittäistavarakaupan johtaja Sampo Päällysaho vinkkaa. 

Jouluviikon vilkkain päivä on S-ryhmän ennusteiden perusteella aaton aatto. Aattona S-ryhmän myymälät ovat pääsääntöisesti auki, mutta monet sulkevat ovensa tavallista aikaisemmin.

Täydennysostoksiakin voi tehdä koko joulun, sillä joulupäivänä avoinna on yli 600 myymälää ja tapaninpäivänä lähes kaikki yli 1 000 S-ryhmän ruokakauppaa ovat auki.

Varaa verkkokaupan toimitus nyt

S-kaupat.fi ruoan verkkokaupassa ostoksia voi tehdä yli 270 myymälästä Helsingistä Rovaniemelle.

Jouluviikon toimitusajan voi jo varata ja tilausta muokata myymälästä riippuen jopa vielä edellisenä iltana.

– Toimitusikkunoita on koko joulukuun ajan auki 30 % tavallista enemmän ja jouluviikolla niitä on auki yli 60 000, Sampo Päällysaho kertoo.

– Monelle ruoan verkkokaupan tarjoama ruuhkaton ostosreissu on jouluna houkuttelevin. Erityisesti Prismojen noutoikkunat täyttyvätkin nopeasti ja asiakkaiden kannattaakin muistaa, että ruokaostokset voi tilata myös monista S-marketeista.

Oman kotipaikkakunnan verkkokaupan palvelutilanteen voi tarkistaa osoitteesta s-kaupat.fi.

Verkkokaupan keräysmaksut vaihtelevat alueittain, mutta parhaimmillaan keräilyn voi saada jopa maksutta.

– Ja tekee jouluostokset sitten kivijalkamyymälässä tai verkossa, niin meille tärkeintä on, että tarjoamme kuluttajille mahdollisimman edullisen ostoskorin, Päällysaho painottaa.

Oman kaupan aukiolon voi tarkistaa S-kanavalta.

Lisätiedot medialle:

Sampo Päällysaho, S-ryhmän päivittäistavarakaupan johtaja, 010 768 0665, sampo.paallysaho@sok.fi


Kuvat: Oscar Keserci

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.