Alltest

Koronan kotitestien hintaa lasketaan entisestään S-ryhmän myymälöissä – uusi hinta 2,95 €

Koronan kotitestin hinta on tästä päivästä lähtien 2,95 € kappaleelta kaikissa S-ryhmän ruokakaupoissa (Prisma, S-market, Sale, Alepa, Food Market Herkku).

3.2.2022

Hintoja laskettiin edellisen kerran tammikuun alussa heti sen jälkeen, kun eduskunta päätti vapauttaa kotitestit väliaikaisesti arvonlisäverosta.

”Koemme koronan kotitestien hyvän saatavuuden ja mahdollisimman edullisen hinnoittelun varmistamisen tärkeäksi, jotta suomalaisilla on hyvät mahdollisuudet ostaa tuotteita tarpeidensa mukaan. Myymme kotitestejä 1046 myymälässä, 284 kunnassa ympäri Suomen. Meillä myynnissä olevat kotitestit sopivat myös oireettomien testaamiseen”, kertoo S-ryhmän päivittäistavarakaupan johtaja Sampo Päällysaho.

Kotitestejä on myynnissä myös Prismojen infopisteillä.

Lisätietoa koronan kotitesteistä löydät THL:n sivuilta. S-ryhmän kaupoissa myytävät antigeenitestit soveltuvat akuutin koronatartunnan toteamiseen. Antigeenitestit tunnistavat tartunnan parhaiten, kun oireiden alkamisesta on kulunut korkeintaan viisi päivää. Kotitesti ei korvaa terveydenhuollossa tehtävää koronatestiä.


Kuvat: S-ryhmä

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.