Kuvateksti

Kehtaako tätä edes kysyä - Onko Visa aina luottokortti?

Muut keskustelevat vilkkaasti pankkiasioista ja itse olet nolosti täysin pihalla. Ettei vastaisuudessa kävisi yhtä köpelösti, voit kasvattaa tietojasi S-kanavan uudessa Kehtaako tätä edes kysyä –juttusarjassa. Kysymme pankkialan ammattilaisilta puolestasi. Vastaajina toimivat S-Pankin asiantuntijat.

29.7.2013

Onko Visa aina luottokortti?

Ei, Visa voi myös olla pankkitiliin liitetty Visa Debit -kortti, jolla tekemäsi ostokset veloitetaan pankkitililtäsi. Vaihtoehtoisesti sinulla voi olla Visa Credit/Debit -yhdistelmäkortti, jolla maksaessasi tai käteistä automaatilta nostaessasi voit valita, haluatko käyttää kortin Credit- vai Debit-ominaisuutta. Visa Debit -kortilla voit myös maksaa internetissä ja ulkomailla. Visa Debit -kortti käy kaikkialla missä Visa-kortti hyväksytään maksuvälineenä.

Vastaajana S-Pankin Visa-ohjelmasta vastaava tuotepäällikkö Mia Laakso.


Kuvat: S-Ryhmä

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.