Pizza, sushi, hampurilainen, kebab… Suomalaiset ovat jo vuosikymmeniä ottaneet innolla omakseen maailmalta tulleita, helposti syötäviä herkkuja. Näistä kebab on tähän asti usein nautittu yöpalana grillillä tai osana buffet-pöytää. Nyt sitä lopultakin saa lähes kellonajasta riippumatta Suomen joka kolkasta. Elokuussa ABC-asemien valikoimiin tullut KEBABC on
viikosta toiseen löytänyt tuhansille lautasille.
− Suomesta on puuttunut valtakunnallinen kebab-ketju, joten näimme että tälle olevan selkeästi kysyntää. Annoksissa on onnistuttu loistavasti, ja menekki on yllättänyt meidätkin positiivisesti. Myös asiakaspalautteet ovat olleet erittäin rohkaisevia, ABC-ketjun kehitysjohtaja Marko Fonsén iloitsee.
KEBABC on elokuisen lanseerauksensa jälkeen myynyt viikoittain tuhansia annoksia ja menekki kasvaa yhä. Se on saanut heti vahvan jalansijan ABC-ketjun pikaruoassa.
Kaikki KEBABC-annokset valmistetaan 100-prosenttisesti suomalaisesta lihasta. Tarjolla on myös vegeversio, jossa liha on korvattu kotimaisella härkäpapusuikaleella. Annokset viimeistellään tarkoitukseen räätälöidyillä maustekastikkeilla. KEBABC-annokset ovat ostettavissa kaikilta à la cartea myyviltä ABC-asemilta koko keittiön aukioloajan.
KEBABC-annosten ohella ABC Ravintoloissa on laaja valikoima ruoka-annoksia jokaiseen makuun, joten koko seurue saa aina varmasti mieleisensä ruokailuhetken. Ketjun uudistetulla à la carte -listalla on entistä enemmän annoksia myös vegaanista tai gluteenitonta ruokavaliota noudattaville. Kebabien ohella kaikki muutkin liha on aina 100-prosenttisesti suomalaista.
Lisää tietoa löytyy osoitteesta: https://www.abcasemat.fi/fi