Kuvateksti

Kaksi uutta hotellia menestyksekkääseen Radisson Blu -hotelliketjuun

Radisson Blu Hotellit vahvistavat verkostoaan Suomessa, kun Solo Sokos Hotel Tammer Tampereella ja Solo Sokos Hotel Aleksanteri Helsingissä siirtyvät Radisson Blu -ketjuun vuoden 2016 ensimmäisen vuosineljänneksen aikana. Radisson Blu on yksi maailman nopeimmin kasvavista hotelliketjuista. Suomessa ketjuun kuuluvan kuuden vahvan ja omaleimaisen hotellin suosio on ollut vahvassa kasvussa. Esimerkiksi viimeisen kahden vuoden aikana Suomen Radisson Blu Hotellien huonetuotto on kasvanut 23% markkinan yleisestä laskusta huolimatta. Eilen kansainvälinen World Travel Awards julkisti vuoden 2015 matkailualan voittajat, ja Radisson Blu Hotellit voittivat molemmat suomalaiset kategoriat: Radisson Blu Seaside Hotel valittiin Suomen johtavaksi hotelliksi Finland's Leading Hotel -kategoriassa ja Radisson Blu Plaza Hotel jo toisen kerran Suomen johtavaksi liikematkustushotelliksi Finland's Leading Business Hotel -kategoriassa.

7.9.2015

S-ryhmän hotellitarjonta monipuolistuu tärkeillä markkina-alueilla

S-ryhmällä on Suomessa kaksi hotellibrändiä: Sokos Hotellit sekä Radisson Blu Hotellit.

- SOK:n ja Carlson Rezidor Hotel Groupin uusittua vuoden vaihteessa Radisson Blu -ketjua koskevan Suomen laajuisen yhteistyösopimuksensa, oli luonteva hetki tarkastella hotelliverkostoamme kokonaisuudessaan. Radisson Blu -hotellit ovat keskeinen osa S-ryhmän hotelliportfoliota monipuolistaen tarjontaamme ja vahvistaen strategista kilpailuasemaamme. Katsoimme, että kysynnän sekä kokonaistarjontamme näkökulmasta Tammer ja Aleksanteri sopivat erinomaisesti dynaamiseen Radisson Blu -hotelliketjuun, sanoo Sokotel Oy:n toimitusjohtaja Tapio Satta.

- Suomen Radisson Blu Hotellit elävät huimassa nosteessa, mistä viimeaikaisten tunnustusten lisäksi kertoo hotelliemme sijoittuminen Skandinavian parhaiden Radisson Blu Hotellien joukkoon asiakastyytyväisyydessä. Lisäksi yleisestä markkinatilanteesta täysin poikkeava markkinapenetraation kasvu kertoo asiakkaiden kiinnostuksesta ja tyytyväisyydestä hotellejamme kohtaan, sanoo SOK:n kansainvälisestä hotelliliiketoiminnasta vastaava johtaja ja Radisson Blu Suomen maajohtaja Tomi Peitsalo.

Kaksi uutta Radisson Blu Hotellia monipuolistavat ketjun tarjontaa vastaten matkailualan kehitysnäkymiin ja matkustajien toiveisiin. Tammer tarjoaa Radisson Blu Hotellien asiakkaille rikkaiden tarinoidensa kautta ainutlaatuisen grand-elämyksen kulttuurihistoriallisesti merkittävässä ympäristössä. Aleksanteri tuo uudistuksen myötä pääkaupunkiseudun tarjontaan palvelunlaadustaan tunnetun intiimin hotellielämyksen, joka tarjoaa vierailleen boutique-hotellimaisen kokemuksen.

- Tampereen talousalue kasvaa ja kehittyy voimakkaasti tulevina vuosina, ja odotamme sen myötä myös matkailualan kysynnän kasvavan ja vaativan entistä monipuolisempaa tarjontaa. Myös Helsingin kehittyvä ja kasva majoitusalan tarjonta houkuttelee tulevaisuudessa entistä enemmän matkailijoita ja tapahtumajärjestäjiä. Osana kansainvälistä ketjua nämä kaksi upeaa hotellia ovat entistä helpommin saavutettavissa kansainvälisiltä markkinoilta käsin", sanoo Tomi Peitsalo.

- Yhtenä maailman suurimmista hotelliyrityksistä ja SOK:n pitkäaikaisena ylpeänä kumppanina olemme hyvässä asemassa uusien bisness-mahdollisuuksien luomisen suhteen Suomessa ja Pohjoismaissa. Olemme ylpeitä saadessamme nyt nämä kaksi upeaa hotellia kansainvälisesti palkittuun hotelli-portfolioon ilahduttamaan asiakkaitamme ja tarjoamaan parasta upper upscale -hotellikokemusta, sanoo Joep Peeters, Senior Vice President, Franchise Services for Carlson Rezidor Hotel Group.

Lisätietoja:                                                                                   

Tomi Peitsalo, liiketoimintajohtaja ja Radisson Blu Suomen maajohtaja, Sokotel Oy, puh. 050 609 31, tomi.peitsalo@sok.fi

Alexandra Lindvik, Area Director PR and Communications Nordic, Carlson Rezidor Hotel Group, puh. +47 22 99 10 45, alexandra.lindvik@carlsonrezidor.com

Kuvia:

http://rdbkuvapankki.kuvat.fi/#/kuvat/Hotellikuvat/Tammer+ja+Aleksanteri/

Salasana: Tammer

Radisson Blu -hotelliketju kuuluu Carlson Rezidor Hotel Groupiin, joka on yksi maailman nopeimmin kasvavista hotelliyrityksistä. Ryhmään kuuluu Radisson Blu -hotellien lisäksi Quorvus Collection, Radisson, Radisson Red, Park Plaza, Park Inn by Radisson and Country Inns & Suites By Carlson -hotellit. Carlson Rezidor Hotel Groupilla on yli 1 350 hotellia yli 100 maassa ympäri maailmaa. Radisson Blu Hotelleja on Suomessa tällä hetkellä kuusi, joista kolme Helsingissä sekä yksi Espoossa , Turussa ja Oulussa. Hotellien liiketoiminasta pääkaupunkiseudulla sekä Oulussa vastaa Sokotel Oy ja Turussa Turun Osuuskauppa. Hotellit ovat keskittyneet tarjoamaan yksilöllisiä elämyksiä, ja yhteistä niille on kansainvälisesti palkittu palvelun laatu. Kaikki Suomen hotellit ovat Green Key -sertifioituja. Carlson Rezidor Hotel Group on valittu jo kuutena vuonna peräkkäin maailman eettisimpien yritysten joukkoon.

Radisson Blu Hotellit Suomessa:

Radisson Blu Plaza Hotel – Our Stage, Your Story

Radisson Blu Royal Hotel – Tapahtumatalo aitiopaikalla

Radisson Blu Seaside Hotel – Helsinkiläistä elämänmenoa

Radisson Blu Hotel Espoo – The Log out Zone

Radisson Blu Marina Palace Hotel Turku – Lupa nauttia

Radisson Blu Hotel Oulu – Tekee kaiken mahdolliseksi

Radisson Blu Aleksanteri Hotel Helsinki – Helmi kaupungin sydämessä (2016 ensimmäisen vuosineljänneksen aikana)

Radisson Blu Grand Hotel Tammer – Suurten tarinoiden näyttämö (2016 ensimmäisen vuosineljänneksen aikana)

Sokotel Oy on SOK:n matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö, joka operoi Suomessa viittä Radisson Blu Hotellia ja kuuttatoista Sokos Hotellia. Sokotel Oy toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa. Radisson Blu Marina Palace Hotellin liiketoiminnasta vastaa Turun Osuuskauppa.                      

Carlson Rezidor Hotel Group on maailman suurimpia ja dynaamisimpia hotelliyhtiöitä. Kansainväliseen hotelliryhmään kuuluu yli 1 350 toiminnassa tai kehitteillä olevaa hotellia, 180 000 huonetta yli 105 maassa. Sen vahvoja maailmanlaajuisia brändejä ovat Quorvus Collection, Radisson Blu®, Radisson®Radisson Red, Park Plaza®, Park Inn®by Radisson ja Country Inns & Suites By CarlsonSM. Carlson Rezidor -konserni työllistää 85 000 henkilöä ympäri maailman.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.