Kuvateksti

Kaikissa Prismoissa voi nyt maksaa MobilePaylla

Mobiilimaksuratkaisu MobilePayn käyttöönotto etenee hyvää vauhtia S-ryhmän päivittäistavarakaupoissa. Mobiilimaksaminen onnistuu nyt jokaisessa 66 Prismassa ympäri Suomen. Kaikki S-ryhmän päivittäistavarakaupan toimipaikat saadaan mukaan maaliskuuhun 2019 mennessä.

23.1.2019

Joka kuukausi miljoonat suomalaiset asioivat Prismassa. Nyt heillä on aiempaa enemmän valinnanvaraa maksutavoissa. Prisman kassalla käy edelleen käteinen ja maksukortit, mutta ostokset voi hoitaa nyt myös pelkällä kännykän huiskauksella ja kerätä samalla mukaan Bonukset.

Prismojen lisäksi MobilePay käy jo useissa S-marketeissa, Saleissa ja Alepoissa eri osuuskauppojen alueilla. Ajantasaisen toimipaikkatiedon voi tarkistaa S-kanavalla osoitteessa www.s-kanava.fi/mobilepay. Sovellus on ilmainen ja sopii kaikille pankista ja puhelinmallista riippumatta.

- Mobiilimaksaminen kiinnostaa asiakkaita ja meiltä on kaivattu ratkaisua, jossa Bonukset saa mobiilisti maksamisen yhteydessä ilman S-Etukortin näyttämistä erikseen. MobilePayn kanssa BLE-tekniikalla toteutettu ratkaisu mahdollistaa asiakkaillemme sujuvan maksutapahtuman, jonka voi suorittaa maksupäätteen sijaan omalla puhelimella vaikkapa kassahihnan päässä ostoksia pakatessa, kuvailee SOK Liiketoiminta Oy:n toimitusjohtaja Jari Annala.

Bonusta saadakseen asiakkaan täytyy kerran tunnistautua S-ryhmän asiakasomistajaksi MobilePay-sovelluksessa. Tämän jälkeen sovellus muistaa tiedon asiakasomistajuudesta ja ostoksista kertyy Bonus riippumatta valitusta maksukortista. Tunnistautumisen jälkeen MobilePay-sovellus muistaa myös muut asiakasomistajan valitsemat palvelut, kuten sähköisen kuitin. S-ryhmän maksutapaetua kertyy, jos asiakasomistaja on tunnistautumisen lisäksi valinnut maksukortiksi S-Etukortti Visan. MobilePay-sovellus keskustelee esimerkiksi sähköisten kuittien osalta sujuvasti S-mobiilin kanssa, joka uusiutuu alkuvuodesta 2019.

- Jo ensimmäisten kuukausien aikana MobilePayn käyttäjämäärät ovat kasvaneet huimasti sitä mukaa, kun maksutapa on tullut S-ryhmän kauppoihin. Näemme kasvua kaikilla alueilla henkilöiden välisistä siirroista verkkomaksuihin ja maksuihin kivijalkakaupoissa. Uskomme vahvasti siihen, että Suomesta on tulossa todellinen mobiilimaksamisen maa, iloitsee MoblePay Suomen toimitusjohtaja Anniina Heinonen.

Lisätietoja:

Jari Annala, toimitusjohtaja, SOK Liiketoiminta Oy, p. 010 768 2040

Anniina Heinonen, toimitusjohtaja, MobilePay Finland, p. 050 422 3122


Kuvat: S-Ryhmä

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.