Ässiksen liput

Ilkka Alarotu ja Pekka Haverinen vahvistamaan SOK Liiketoiminnan kasvua

SOK Liiketoiminta Oy tavoittelee voimakasta kasvua majoituskaupassa sekä lähialueiden marketkaupassa ja vahvistaa uuden strategiansa toimeenpanoa seuraavilla nimityksillä.

7.2.2020

[object Object]

Ilkka Alarotu ja Pekka Haverinen

Ilkka Alarotu (KTM) on nimitetty SOK Liiketoimintaan uutena vastuualueenaan Viron ja Pietarin alueen marketkauppa. Alarodulla on pitkä kokemus S-ryhmän palveluksessa, ja hän toimii tällä hetkellä kaupallisena johtajana SOK Vähittäiskaupan ketjuohjauksessa. Alarotu aloittaa Viron marketkaupasta vastaavana johtajana 4.5.2020 ja Pietarin marketkaupasta vastaavana johtajana 1.1.2021.

Pekka Haverinen (KTM) on nimitetty SOK Liiketoimintaan markkinointi- ja viestintäjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässä välittömästi. Haverinen on toiminut viimeisimpänä S-Pankin ja FIMin markkinoinnista ja viestinnästä vastaavana johtajana.

”SOK Liiketoiminta hakee pitkällä aikajänteellä merkittävää kasvua market- ja majoituskaupassa. Lähivuosina kasvua haetaan erityisesti marketkaupasta Virossa ja Pietarissa. Nimityksistä saamme tarvittavaa vahvistusta kasvustrategiamme toteuttamiseen haastavassa kansainvälisessä toimintaympäristössä. Toivotan Pekalle ja Ilkalle menestystä uusissa vaativissa tehtävissään”, SOK Liiketoiminta Oy:n toimitusjohtaja Jari Annala sanoo.

”Haluamme viedä suomalaista osaamista, palveluita ja tuotteita lähialuille. Näen merkittävän mahdollisuuden vahvistaa asemaamme Viron ja Venäjän markkinoilla, paikallisten asiakkaiden tarpeisiin vastaten”, Ilkka Alarotu toteaa.

”Asiakasymmärryksen vahvempi hyödyntäminen avaa meille uusia ovia sekä market- että majoituskaupan markkinoinnissa ja asiakkuuksien johtamisessa. Tulen innoissani mukaan kasvustrategiaa toteuttamaan”, Pekka Haverinen sanoo.

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.